Najdi forum

Naslovnica Forum Življenjski slog Prosti čas Gradimo, opremljamo in urejamo dom vhodna protivlomna vrata od KIP KOP d.o.o, 199€, že kdo ima izkušnje?

vhodna protivlomna vrata od KIP KOP d.o.o, 199€, že kdo ima izkušnje?

Spoštovani forumovci! Tale oglas sem zasledil na bolhi, pobrskal sem po medmrežju a nikjer nobenega mnenja o teh vratih. Jih ima že kdo vgrajene? Kakšna mnenja?

Vrata nova z enoletno garancijo 199€ več na povezavi spodaj:

http://www.bolha.com/vrata-varnostna/protivlomna-vrata-oglas1278075023

Nisem še videl teh vrat, toda protivlomna vrata za 200 €?? Po specifikacijah vrat, obliki ključavnice in ključev sodeč, zlasti pa glede na ceno, bi rekel, da bi lahko ta vrata bila nekoliko posodobljena različica tehle kitajskih vrat:

http://www.youtube.com/watch?v=qaXCCGdNhwk

Najprej vprašajte za poreklo, potem pa zahtevajte kakšne varnostne certifikate za vrata. Mi smo sicer kupili vrata VAL, pri katerih smo se pred nakupom prepričali, da imajo atestirano varnost po nekem evropskem standardu (ISO, DIN).

Vrat ne poznam ampak po slikah sodeče so vrata nekaj podobnega ponudbi vrat v bauhausu.
Panti so skriti enako pri bauhausu,
kljuka in maska je tudi podobna če ne enaka
Glede na to da je panel na vratih brez vzorca so taka vrata so za v stanovanje in ne za v hišo.
Glede same zvočne izolacije pa ne morem reči.
Pri bauhausu imajo taka vrata slabo izolacijo.

Nihče si ne bo jemal toliko časa, da vam bo tako olupil vrata.

Skozi vsaka vrata se da priti notri!

lp
Miran Paulič

Miran Paulič s.p. Preglov trg 11 1000 Ljubljana M: 041 215 410 F: 01 540 65 94 E: [email protected] W: www.miran-paulic.si

Videl sem ta vrata! Šrot od šrota!!! Odklepanje z nogo ni problem!

NE RABIM POTRDILA, DA SEM NEUMEN, IMAM POTRDILO O DRŽAVLJANSTVU!

Omenjena vrata imamo tudi sami zmontirana v stanovanju in smo zadovoljni z njimi, pred nakupom smo si tudi sami ogledali vrata v bauhausu, katera so na prvi pogled podobna vendar so omenjena vidno boljsa. Imajo tudi mocnejse zaklepanje ter v polnilu izolativni papir.

In za 199 eur res vredna nakupa.

Zdravo

To so intaljanska vrata. Veliko je zastopnikov pri naših sosedih na hrvaškem. Vrata so res poceni. o kvalkteti pa…. Italjani so itak tamali kitajci ane!

Ljubi boh…. Italijani ti ne bodo šlo izdelovat vrat katera bi bila pri nas prodajna cena 200€!!!!

Dajmo malo mislit!

lp
Miran

Miran Paulič s.p. Preglov trg 11 1000 Ljubljana M: 041 215 410 F: 01 540 65 94 E: [email protected] W: www.miran-paulic.si

Za ta denar zadovoljivo.

Se strinjam, nima vsak 2000 € in več za šminkeraj. Klučavnico ima vgreznjeno, tako, da se ne da kar tako vlomiti.

Smo ravno prejšni teden imeli odpiranje vrat brez ključev. Ključavničar je imel vrata v stanovanje odprta prej kot rečeš keks, kletna pa je moral vrtat, ker je bila kjučavnica sicer enaka, samo, da je bila v nivoju vrat, ko ta na sliki. Pa ni bilo na vratih nobenih točkovnih zaklepanj.

O teh varnostnih protivlomnih vratih v hišo imam pa mnenje, da ponavadi vlomilci pridejo skozi okna in ti ne pomagajo nobena vrata.

Ta protivlomna vrata sem že videl. Poden, to je papir ne pa vrata. Če hočeš dobiti res kvalitetna protivlomna vrata je cena z montažo 1000€.

folk naiven… A vam ne potegne, da protivlomnih vrat ni? No, sploh pa ne za 200 eur.

Pa tudi glede na to, da so vlomili v par hiš okog nas in je šel moj pogledat, ker dela v industirji oken in vrat že 20 let, tudi na precej oglaševanih in opevanih firmah, prva stvar, vlomili so vsem skozi okna, druga stvar pa, vedno vsem pove, da ne obstajajo protivlomna vrata. Mogoče je samo težje vlomit, ampak saj, bodo šli pa čez okno… Gredo itak tam, kjer je najmanj možno, da jih kdo vidi, to vrata sigurno niso, ker so ponavadi na izpostavljenih mestih – logika…

Ja, pa zdaj sem videla, da je itak že en, očitno s področja, podobno napisal 🙂

Midva sva dala za vrata neko nekje srednjo ceno samo zaradi estetike, si ne delava utvar, da so nevlomljiva 😀 sploh pa ob vseh steklenih površinah danes ima možnosti kjerkoli in bo bolje, če dobim kakega psa, pa še tu nisi ziher, niti pri alarmu…

V bistvu je najbolje, da imaš vse dobro zavarovano in tisto pogodbo z zavarovalnico, ki jo podpišeš, fajn prebereš.

Ima mogoče kaj izkušenj s temi vrati? so vredna nakupa?

Lp

kaj pa kakšna druga vrata v tem cenovnem rangu do 250€ (s podboji vred) da bi
bila vredna nakupa za stanovanje v bloku? klasična vrata, klasična cilindrična ključavnica, le malce ojačana proti zvoku…

Hvala
Lp

Vem za fanta ki je šel na svoje prej je delal pri največji firmi za protivlomna vrata. Sedaj je šel na svojo in dela vse sam od izmere, izdelava in montaža. Fant je resen in zanesljiv. Dela po cele dnevo izmere popoldne montaža možna popoldne, sobota itd skratka vse je čista stvar dogovora baru ima 42 za isto ceno. Mislim da je rekel da so vrata 800eur če ma pa tist nad vrati pa mislim da 150 dražje al pa še celo mal man. Vrata sem pa videl so vsa iz pleha in takih profilov pomoje res ko sef.
Nemorem dat št. Ker dobi drug teden papirje da in s.p
No ta fant je moj prjatu.

New Report

Close