Najdi forum

Vgradne omare – Paron

Včeraj sem bila na pohištvenem sejmu. Pri ogledovanju vgradnih omar sem odkrila tudi podjetje Paron iz Laškega. A ga kdo pozna? Izdelki so se mi zdeli krasni, cene (sploh še) nisem pogledala.
Sicer pa so se mi zdeli zanimivi tudi Akron in Hoby, Izi Mobili pa se mi zdijo nekoliko slabši – imajo pa visok popust do konca leta.

Kaj menite vi, prosim za izkušnje in mnenja o kvaliteti. Hvala za odgovore!

Paron velja za podjetje višjega cenovnega razreda, vsaj po mojih izkušnjah. Vgradne omare so nove v njihovi ponudbi. Do nedavnega so se ukvarjali s pohištom iz masivnega lesa.
Njihoih vgradnih omar ne poznam, Vam pa priporočam, da izberete kakšno preverjeno znamko.
Akron, Hoby Mont, Komandor vas zagotovo ne bodo razočarali.

Iztok Kos, interior dizajner

Spoštovani!

Hvala vam za odgovor. Sem že dobila njihov predračun, je ravno tako impresiven kot njihovi izdelki:) – imajo pa čudovite stvari.
Tako se sedaj čisto realno odločam med Akronom in Izi mobili. Kaj bi mi svetovali?

Najlepša hvala za odgovor.

Pozdravljeni,

mogoče veste, kdo bi izdelal vgradno omaro, ki ne bi imela drsni vrat, ampak kot navadna omara?

Hvala,

T.

Pozdravljeni! Smo podjetje, ki se ukvarja z izdelavo pohištva po naročilu, montažo pohištva, popravili in še marsikaj. Z veseljem bi ugodili vašim željam in zamislim. Najlažje bo, če nas kontaktirate na telefon, da se pogovorimo.

Lep pozdrav

telefonska št. 040 893 095

Bo pa treba kakšne reference dat ane??


Paron bivša “SMREKA” Gornji grad.
Odlično in še enkrat odlično!!

NE RABIM POTRDILA, DA SEM NEUMEN, IMAM POTRDILO O DRŽAVLJANSTVU!

Če se niste še odločila …. mi imamo vgradno omaro od Izi mobili in smo zelo zadovoljni z vsem … s kvaliteto, ceno, strokovnostjo …. držali so se rokov, dva fanta sta prišla in čisto neopazno omaro zmontirala v dveh urah in šla … skratka brez pripomb!

Mi imamo doma vgradne omare od Akrona. Vse super od svetovanja, montaže. Ze mi zdi da imajo za najbojšo ceno najboljšo kakovost.

lp

živijo,
Paron ne izdeluje samo serijskega furniranega in masivnega pohištva, temveč vam naredi tudi marsikaj po želji. V lanskem letu smo opremili celo stanovanje z njihovim pohištvom. V njihovem salonu v BTC-ju so nam prijazno svetovali, pohištvo so izdelali v dogovorjenem roku (ki je mimogrede izredno kratek), pripeljali na dom, zmontirali, celo počistili za seboj. Vse čestitke celemu kolektivu.

Verjemite, vredno denarja 🙂

New Report

Close