Najdi forum

Naslovnica Forum Življenjski slog Prosti čas Gradimo, opremljamo in urejamo dom Vgradne omare – drsna vrata iz stekla

Vgradne omare – drsna vrata iz stekla

res me zanima kaksne predracune bos dobila in bi prosil ce lahko objavis cene in proizvajalce na forumu.,
hvala tom

Pozdravljeni,
glede na razpravo o drsnih vratih smo vam dolžni odgovor iz prve roke. Cena drsnih vrat je odvisna od dimenzije drsnih vrat(višina, širina),oblike in barve profila ter vrste polnila (steklo, ogledalo, oplemenitena iverna plošča z melaminsko folijo ali furnirjem, bambus…).Cena notranjosti omare je odvisna od načina izdelave in materialov. Tista najcenejša možnost je notranjost izdelana iz 18mm oplemenitene iverne plošče bele barve brez hrbtišča in prav za to možnost se stranke najpogosteje odločijo, seveda izdelamo tudi vgradno omaro z hrbtiščem. Za tiste, ki pa želijo nekaj posebnega pa ponujamo sistem omar System uno, ki je prava alternativa prej omenjenemu.
V podjetju Venge d.o.o. smo vam na voljo za vse informacije in vas vabimo, da nas obiščete. Strokovno vam bomo svetovali pri izbiri vgradne omare ali drsnih vrat.

Venge d.o.o.
Uršičev štradon 53
1000 Ljubljana
041 959 067
http://www.venge.si

Podjetje Venge d.o.o. je uradni zastopnik nemškega podjetja Raumplus kar lahko preverite tudi v podjetju Raumplus (www.raumplus.de).

Mene tudi zanimajo vgradne stene, steno sicer že imam, potrebujem le police in vrata, ne vem, ali se naj odločim za drsna ali navadna vrata. Slednje je verjetno cenejše, pa tudi prostor imam. Prav tako imam kotiček za shrambo, kjer bodo verjetno potrebna drsna vrata.

Mogoče kdo ve kaj več?

No vsi zgoraj razpravljajoči, posebej “sade” vgradne omare že sigurno imate – pa ravno zato…. Kakšne so torej izkušnje z zgoraj navedenimi ponudniki Venge, Altis itd. glede vgradnih omar, pa tudi podatek o cenovnem razredu ne bo odveč……

Jaz montiram vgradne omare od izija za neko trgovino. Zmontiral sem jih že kar nekaj. Zadeva je kvalitetna. Problem so včasih neravna tla,vendar vrata vseeno tečejo odlično-super. Stranke so bile do sedaj vse zelo zadovoljne. Veliko si jih potem naroči še kako vgradno omaro. Priporočam izi. Tut cene so bolj ugodne.

Ali ima kdo kakšno informacijo, kdo dela vgradne omare , BREZ drsnih vrat, ampak z navadnimi vrati?

Hvala
t.

New Report

Close