Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Ginekologija Nosečnost in obporodno obdobje Vgnezditvena krvavitev-znaki

Vgnezditvena krvavitev-znaki

Zanima me kaksni so znaki vgnezditvene krvavitve–kaksen izcedek.močan rahel..kot tudi če si lahko noseč brez vgnezditvene krvavitve

hvala

pri meni ni bilo nobene vgnezditvene krvavitve pa sem v 21 tednu. lp

hvala

mene pa črviči pa to fejst povečan bel tok krvavitve pa nobene testa delala bil – bom še par dni počakala.

mene je tudi zelo kot da bom zdej zdej dubla tečko..in nazadnje je bila nosečnost..upam da bo tudi pri tebi tako 🙂

veselje911

mi lahko malo tvoje znake opišeš lepo prosim

da vidim če sem imam podobne kot ti takrat..

zdj ko tole pišem je kot neko črvičenje plus občutek vročine v trebuhu kot da bi mi vrelo tam ve 😀

pri meni se je konec decembra pojavila rahla slabost in zelo izostren vonj..nemogoče so me bolele prsi..potem pa se mi je nekje 7 januarja začela ta bolečina v trebuhu kot da bom vsak čas dubila menstruacijo ali pa da me bo “pregnalo”. 12 januarja pa sem naredila test in je bil pozitiven..seveda so se te znaki nadaljevali še vse do 12 tedna =) sedaj v 21 tednu pa se počutim odlično.. veliko sreče =)

hmm..men drugega kot da me “črviči” ter res večje plne in boleče prsi nimam,,aja apetit pa taki da se ne spomnem kdaj sem nazadnje imela takega 😀 mogoče je to to-…

mal še počakam pol pa test 😀

lep dan

Danes sem naredila test nosečnosti in je bil jasen plus, vendar me že cel dan boli v trebuhu, kot pred menstruacijo. Se je še kateri kaj podobnega dogajalo? Nekaj piše o tem zgoraj Veselje911, mene pa zanima če ima še katera podobno izkušnjo. Bojim se namreč, da bo SS.

Imela sem znake kot da bom prišla M, na dan ko bi morala prit sem imela kaplico krvi, par dni kasneje sem naredila test in plusek je bil tu. Nisem mogla verjet, tako sem naslednje jutro test ponovilo in sreča je bila velika :-)). Po tistem me je tudi še špikalo, pa tiščalo in občasno me tudi še, a za enkat je vse ok. Upam, da tako ostane, tudi pri tebi. Srečno.

Hvala za odgovor. Včeraj me je tako zvijalo, da me je pošteno zaskrbelo. Danes me samo še tu pa tam kdaj, tako da sem zelo vesela, da je vse vredu. Želim ti prijetno nosečnost, srečno.

New Report

Close