Najdi forum

vetrovi

Že dolgo nazaj sem imela kolonoskopijo, zaradi težav z želodcem. Pri takratnem pregledu mi zdravnik ni prišel skozi celo črevesje, ker imam menda “zamotano” črevo in me je na koncu sam pregled zelo bolel. Tudi sedaj mi je predvsem po večerih večkrat slabo (ko se umirim in ležem pred tv)temu pa sledi včasih tudi boleč želodec. Pred tremi leti sem bila na gastroskopiji, ki pa nič ni pokazala. Problem pa je v tem, da imam sedaj še zelo močne vetrove, ki pa so poleg tega še zelo smrdeči. Vetrove pa spemlja napihovanje. In takoj ko kaj pojem se začne. Drugače imam prebavo v redu 1-2 na dan, poleg tega pa uživan tudi laneno seme. Probleme imam tudi s kilogrami, če začnem jesti normalne porcije se lahko tkoj zredim od 2-2,5 kg na teden.Kakšno hrano mi svetujete za moje črevo, da se bom lahko zvečer ulega pred tv ne da bi mi bilo slabo ali bolel želodec. Aja, pa tud zadah imam zelo velikokrat smrdeč, kljub temu, da siredno umivam zobe, kej očitno pride vse od želodca. Prosim za pomoč!

lp Nina

Spoštovani,

glede diete smo pisali že večkrat. Predvsem jejte po malem 5 do 7x na dan, nazadnje ob 18. uri. Opravite test na HP, ker lahko povzroča težave.

LP, Marija Š. Gašperšič

**************************************** Marija Štefančič Gašperšič, dr. med., spec. družinske medicine

New Report

Close