Najdi forum

Naslovnica Forum Življenjski slog Prosti čas Domače živali in veterina veterinarska lekarna-nujno

veterinarska lekarna-nujno

Lep pozdrav!

Ali kdo ve kje v Ljubljani je kakšna veterinarska lekarna? Ali je možno dobiti zdravila brez recepta? Kuža potrebuje Rimobil (ne vem če sem pravilno napisala ime zdravila).

Hvala in lp

Pardon, ime zdravila je Rimaril.

lp

Rimadyl – verjetno!

Dobis ga pri vseh veterinarjih!

Ce ga ne dobis, me kontaktiraj na mail ali na 051-222-466!

Lp, U.

Se že odpravljam po zdravila na Podmilščakovo,

hvala!

Hm, zakaj pa rabi Rimadyl?

Veterinarka ga je priporočila kot najboljše za njegove težave. Star je 16 let in ima vsak dan večje težave s sklepi. Danes pa skoraj nič ne hodi, oz. zelo nerad in vidi se, da ga boli.
Sicer mu že več kot eno leto dajemo GAG, zdaj pa se zdi, da tudi ta več ne pomaga.
Ali je kaj narobe s tem zdravilom? Kakšne imaš pa ti izkušnje?
Hudo ga je gledati kako trpi, zato bomo probali vse, da bi mu pomagali.

Lep dan!

Mi smo ga našemu psu dajali po eni hudi operacije sklepov. Ampak jih je jemal samo kot protibolečinske tablete nekaj dni (takoj po operaciji). In ni imel nobenih posledic jemanja.

Lp jana

Po Rimadylu je imela moja starejša bokserka z artritisom hude težave z ledvicami! Jaz ga ne bi priporočala! Mogoče samo za info kaj smo ji mi dajali in kar lahko pač potrdim, da je delovalo brez stranskih učinkov, psici pa je BISTVENO izboljšalo kvaliteto zadnjih nekaj let življenja:

Maša

Jaz k sreci nimam nobenih izkusenj z Rimadylom, je pesjan se cisto tipi top (trkam!).
Ce bi pa prislo do kaksnih tezav, bi bil pa Rimadyl verjetno ena izmed zadnjih opcij. Po do sedaj zbranih info. ima odlocno prevec stranskih ucinkov, ki niso zanemarljivi.
Kaj pa akupunktura?

Nekaj o artritisu, sklepih,…:

Hvala vsem za odgovore, izkušnje in linke.
Vse sem pregledala in vse bolj se mi zdi, da so tablete GAG in v zadnjem času tablete HD TABLETS od “Beaphar”-ja zelo podobne temu, kar mi priporočate.
Povedala sem že, da mu to dajemo že več kot eno leto, ker smo takrat opazili, da težko hodi, in mu je zadnji del kar “dol vleklo”. Verjetno od bolečin. Takoj. ko je začel jemati te tablete (mimogrede, priporočil jih je g.Simončič), se je stanje neverjetno izboljšalo. Sicer so bili tudi slabši dnevi, v glavnem se je pa gibal brez problemov.
Ravno to mi je čudno. Včeraj je bil še ok, danes zjutraj pa kar naenkrat ni mogel vstati. Popoldan smo mu vseeno dali Rimadyl in je zvečer šel na sprehod. Sicer ni hodil tako kot včeraj (malo bolj zakrčeno), a kljub temu je hodil kar pol ure, lulal normalno…
Zelo pozorno bomo zdaj, ko ste me opozorili, gledali na stranske učinke in upam, da jih ne bo. Mogoče ga je pa samo “uščipnilo” in mu bomo dajali Rimadyl samo par dni.
Smo pa v kontaktu z veterinarko, če bo treba.
Hvala še enkrat vsem.

Zelo priporocam HD tablete od Bephaarja. Nasemu Radicku so zelo pomagale. Dobis jih recimo v Alerju v BTCju, v Smrcku. 100 tablet stane ok. 3500 SIT. Lp Neza

IMAM POL ŠKATLJE -TO JE 10 TABLET RIMADYLA. KER SO ZELO DRAGE JIH RADA ODSTOPIM BREZ PLAČILA VSAKEMU, KI JIH ŽE POZNA A SI JIH TEŽKO KUPI. MOJA PSIČKA JIH ŽAL NE BO VEČ POTREBOVALA.

Zelo lepa poteza Tiffany in mi je hudo glede tvoje psičke. Vse lepo tebi in tvojim !

Včeraj zjutraj smo mu dali zadnjo tableto Rimadyla in do zdaj je še vedno v redu. Stranskih učinkov sem se kar ustrašila, zato bomo poskusili, kako bo brez njih.
Tablete HD pa mu dajemo že dolgo in do zdaj so pomagale.

PREBERI VETERINARSKA LEKARNA-TIFANY

zanima me kje lahko dobim kapljice otonazol brez pregleda moje psičke? Hvala za odgovor

Kako pa veš, da je to zdravilo, ki ga potrebuje?

Antibiotika ne moreš dobiti brez pregleda, oz. recepta.

New Report

Close