Najdi forum

Veterinar v laškem

Nujno bi čim prej rabila informacije o veterinarju v Laškem, Pust se piše, če je dober! Radi bi peljeli psičko sterilizirat!

Hvala!

Ja je dober. Prijazen veterinar. Kar pokliči na veterinarsko postajo v Laško in ga zahtevaj. Sicer se ga težko dobi, zato mi je enkrat dal privat številko mobitela, samo jo nerada okrog dajem, če res ni nuja, da ne bi bil potem name jezen. Velikokrat je dežuren, zato lahko poskušaš konec tedna ali takrat ko ambulanta ne dela (popoldne, zvečer), poklicati na njihov službeni mobitel 041 633 416. Vprašaš, če je dr. Pust in če ni odložiš in poskušaš drugič. To sem delala jaz, dokler mi ni dal privat številke. Če ga ne dobiš, ti jo bom konec koncev dala jaz. Iz kje pa si drugače?

Hvala stokrat! Smo se že naročili! Je zelo prijazen. V dvmoih sem pa bila zaradi cene, ker je pri Zanonoviču 40.000, v Litiji je 30.000, na Štajerskem pa nekje 20.000! Ne morem verjet, da so take razlike v cenah! In ravno zaradi tega sem malo podvomila, pa je tega dr. Pusta še nekj ljudi pohvalilo.
LP

Super, držimo pesti, da bo hitro minilo. Koliko pa za sterilzacijo računajo v laškem? S tem še nisem imela opravka, pa me je ena starejša gospa ravno danes prosila, naj se pri dr. Pustu pozanimam za sterilizacijo njene pekinezerke? Sicer se mi zdi, da je še malce premlada (4 mesece).

Za našo, ki ma 5 kg pride od 16 do 20.000. Ni veliko, kajne? Mislim pa da je 4 mesece tud OK, naša je 6!

Zanima me, če je mogoče 9 let staro muco še vedno sterilizirati? Nikoli ni markirala po stanovanju in nas ni motilo. Se pa zadnje čase ob gonitvi zelo dere in je to postalo moteče. Mogoče lahko dobi samo injekcijo, ki bi za nekaj časa učinkovala? Koliko stane ta poseg?
Hvala za odgovor!

Če je mačka drugače zdrava se jo še vedno lahko sterilizira. Inekcij pa ne priporočam, ker imajo več stranskih učinkov kot koristi.
Koliko poseg stane se boste morali pozanimati pri svojem veterinarju, ker se cene od klinike do klinike razlikujejo. Bi pa jaz glede na to, da muca ni najmlajša poiskala kliniko z dobrim anestezistom.

Ta podatek bom pa bolj težko našla. Bi mi ga vi zaupali? Lahko na mail, da ne bi bilo kakšne prepovedane reklame. Hvala in lp!

Tudi jaz odsvetujem injekcije.

Za ceno pokličite veterinarja pri katerem bi poseg opravili in vam jo bodo povedali po telefonu.

Ne vem od kje ste, pa zato bolj težko svetujem. V Ljubljani npr. bi jaz osebno izbrala ali kliniko Vet. Fakultete ali Tristokosmatih.

Tudi jaz odsvetujem injekcije, saj so zdravju mačke nevarne in nikakor ne namenjene redni uporabi.

Če ste iz Ljubljane, svetujem tudi jaz kliniko Tristokosmatih (dr. Knez ali dr. Selan).

New Report

Close