Veterinar v laškem
Ja je dober. Prijazen veterinar. Kar pokliči na veterinarsko postajo v Laško in ga zahtevaj. Sicer se ga težko dobi, zato mi je enkrat dal privat številko mobitela, samo jo nerada okrog dajem, če res ni nuja, da ne bi bil potem name jezen. Velikokrat je dežuren, zato lahko poskušaš konec tedna ali takrat ko ambulanta ne dela (popoldne, zvečer), poklicati na njihov službeni mobitel 041 633 416. Vprašaš, če je dr. Pust in če ni odložiš in poskušaš drugič. To sem delala jaz, dokler mi ni dal privat številke. Če ga ne dobiš, ti jo bom konec koncev dala jaz. Iz kje pa si drugače?
Hvala stokrat! Smo se že naročili! Je zelo prijazen. V dvmoih sem pa bila zaradi cene, ker je pri Zanonoviču 40.000, v Litiji je 30.000, na Štajerskem pa nekje 20.000! Ne morem verjet, da so take razlike v cenah! In ravno zaradi tega sem malo podvomila, pa je tega dr. Pusta še nekj ljudi pohvalilo.
LP
Če je mačka drugače zdrava se jo še vedno lahko sterilizira. Inekcij pa ne priporočam, ker imajo več stranskih učinkov kot koristi.
Koliko poseg stane se boste morali pozanimati pri svojem veterinarju, ker se cene od klinike do klinike razlikujejo. Bi pa jaz glede na to, da muca ni najmlajša poiskala kliniko z dobrim anestezistom.