Veterinar Domžale – Kje ga najdem
Ulice ti ne znam povedati, lahko ti pa prbl opišem pot do tja. Veterinarska postaja v Domžalah je čisto zraven novega Marcator centra (za njim) oz v bližini Gimnazije (vsaj mislim, da je Gimnazija, drugače je OŠ).
Drugi veterinar pa je VET-AM, na Rodici; če se pelješ iz Vira proti Lj , čez most (spodaj je cesta za Domžale), zaviješ drugo ulico desno. Je tudi tabla, ki te usmerja.
In kaj je narobe s “kravjimi” veterinarji??
Dejta malo se umirite. Samo pluvat znate.
Dr. Klinkon (vet. postaja Domžale) je odličen veterinar in je meni in mojim prijateljem že namalokrat pomagal ko je prišlo do kakih zapletov. Je res, da je specializiran za delo na terenu, kjer prevladujejo konji in krave a to še ne pomeni, da ne zna zdraviti tudi malih domačih živali. Malo povprašajte po okoliščih kmetih in vsi vam bojo isto povedali. Ko ima moj konj kakršnekoli zdravstvene probleme ali pa samo cepljeje vedno pokličem njega. Prav tako mi zdravi psa. Hvala bogu zaenkrat še ni bilo hujšega. Ko bo prišlo do česa “večjega” (bog ne daj) bom pa tudi jaz svojega psa peljala v LJ. Pa ne zato, da bi bili slabi veterinarji tu ampak zato, ker niso tako založeni z aparaturami kot je npr. klinika v Mestnem logu.
Edino kar me vedno pojezi je to, da vedno čakam.
Nič ne pljuvam, z njimi imam pač slabe izkušnje in tja pač ne grem več…Mi je vseeno za kaj so specializirani, če obvlada potem ok, če pa ne, pa grem drugam. Sem imela pač par primerov ko so žival brez veze obsodili na smrt (tudi konja…), res brez veze…, sedaj vedno vprašam še za eno mnenje… Saj Rex tudi nima nekih high aparatur, pa je vsaj v mojih primerih pokazal več strokovnosti in znanja…To je pač moje mnenje, hvala bogu, da pri tebi ni bilo problemov.
Na cepljenje vedno peljem svoje pse v Domžale ali Kamnik, za kakšne bolj resne zadeve pa vedno Lj. Je pa na postaji v Domžalah en izredno prijazen veterinar, ki mu ni bilo težko pozno zvečer priti do Mengša, da mi je pomagal ujeti poškodovano mucko. Žal ni preživela noči, a važen je bil dober namen pomagati. Zima, mogoče bi ti vedela kateri je, jaz se nikakor ne morem spomniti priimka; ima zelo razpoznaven hripav glas?
Afna:
Vsaak ima lahko slab dan. Tudi sama sem zelo občutljiva na take zadeve, da me kdo nadere ali pa ignorira še posebaj ko je kaj narobe s katerokoli mojo živaljo. Podobno se mi je zgodilo v Kamniku in jaz pa tja ne grem več. Vsak ima z nekom dobre in pa slabe izkušnje in nikogar nočem tu črnit.
andi&brini:
V Domžalah jaz vedno hodim k dr. Klinkonu (Zoran po imenu) Po zunanjosti je tak približno, da boš vedelka če je to ta. Kar visok ene 1,80, malo šarmantno siv, primerno rejen pa v abulanti je vedno v coklah. Glas ima pa res tak malo bolj hripav. Njegova žena je pa profesorica na VF.
LP
Pozdravljeni,
berem tole o Domžalčanih…
Zanimivo. Zima je o Zoranu napisala odlično,sam glas pa nima zahripan. Samo kadar je prehlajen. 😉 Zahripanega ima en drug.
In res je, dr. Klinkon je res najboljši. Vedno in povsod se maksimalno potrudi. Veliko znanja podprtega z ogromno izkušnjami. Pri vsem pavedno prijazn.
Lep pozdrav!
Tudi jaz imam slabe izkušnje z veterinarjem iz Domžal (Cesta talcev). Nikoli več ne peljem tja živali. Prejšno leto sem tja peljala cepit mojega psa. Ker je bil mladič sem misllila da bi ga lahko veterinar saj pogledal ali mu namenil lepo besedo. Grdo ga je prijel in ga samo cepiv. To naj bi bil veterinar?
Nekaj mesecev nazaj pa sem tja peljala mačka. Imel je mačjo levkozo. Veterinar je bil pijan. Seveda ni prepoznal levkoze. Naslednji dan naj bi ga morala spet peljati na pregled. Vendar sem se odločila za veterinarja v Kamniku. Ko sem ga pelaala v Kamnik ga je veterinar samo pogledal in takoj ugotovil da ima verjetno levkozo.
Veterinarja v Domžalah vam res ne priporočam. Z tistim starim gospodom imam res slabe izkušnje. Upam da je že šel v pokoj….
jah ———-Za levkozo je najbolje narediti test, da se vidi kaj je.
Je pa res da je tudi v Kamniku odvisno na katerega veterinarja naletiš, eden bi če bi test pokazal da je mucek pozitiven svetoval evtanazijo mucka–in to kar takoj!!!! (ker je itak neozdravljivo bolan) Zato te opozarjam da ko stojiš pred tem veterinarjem uporabljaj svojo glavo!!!!!!
Ampak ti si bila verjetno pri drugem vetu. on je v redu in kaj ti je svetoval??
Gospod Klinkon je res najboljši. 😀
Danes sem bila pri nekem drugem veterinarju, ker sem morala psa peljati na cepljenje proti steklini in me je samo ob živce spravil. Ko sem mu povedala na kakšno cepljenje sem ga pripeljala, se je začel samo neumno pačit pa še siten je bil tko, da sem komaj čakala, da grem.
Ima pa zdaj Klinkon svojo zasebno ordinacijo v Homcu (Radomlje). Bolkova ulica 5a.
In ne glede na to, da sem prej vedno vozila svojega psa k Veterinarstvu X, ga bom od zdaj naprej vozila v Homec, ker ne mislim nikoli zamenjati tako super veterinarja.