Najdi forum

Postala sem ponosna lastnica toy pudlja.Sem iz okolice MB. Rada bi, da bi imela moja pudljica dobrega veterinarja. Ker z veterinarji nisem nikoli imela veliko opravkov, bi prosila vas, ki ste bolj izkušeni, za nasvet.Kam?

Lp Sabina

Priporočam tole kliniko.

Klinika za male živali Maribor
Osojnikova 10, 2000 Maribor
Tel: (02) 480 12 19
Delovni čas: pon. – pet.: 8-19, sob.: 8-13

E-mail: [email protected]
[www.klinika-malezivali-mb.si]

[url=Http://www.musicat.cc]SI*MuSiCat - Silver/Golden Persian Cats [/url] [url=http://www.fd-ljubljana.si]Felinološko društvo Ljubljana[/url]

Pa glej da bo res Toy. Ker je že več primerov Ko je bil potem veliko Toy.

Bo kar bo, kužka namreč že ima. In verjetno bi ga obdržala, tudi če bi postal iz njega večji toy …

Saj nisem mislil narobe, le spomnil sem se dveh takih primerov ko je bil večji. Seveda so oba obrdžali in jih imajo zelo radi. Pa tudi že druge oblike sem videla ko so zrastli v vse kaj drugo. Ampak imajo vse doma in jim je vseeno kaj je.

imam bolj izkušnje z okolico, ampka najbrž jih ne boš vozila tja, ali pa tudi. skratka na Ptuju: ali k dr. Senčarju (pogosto ga vidiš na TV-ju v oddaji o malih živalih), ali pa znova na Ptuju, Vet.amb. Petovio (je pa to amb. za male živali), obe sta nekje na kupu.

Ma ne, saj ni narobe, kar si napisal, samo malo prepozno :-))
Žal se večina ljudi živali znebi, ko zrastejo v nekaj, kar si niso želeli.

Mogoče imate prav dm in Toyyyyyyy.Naša kužica ima rodovnik in že leta poznamo vzreditelja, vendar tudi če postane bigggg smo že zaljubljeni, saj poznate: Nihče ni popolni, dokler se ne zaljubiš vanj. Tako, da povem po pravici mi smo že zaljubljeni, res je prepozno…

Lp Sabina

New Report

Close