veterinar
pozdravljeni, mene pa zanima, če kdo pozna kakega dobrega veterinarja na območju Kopra in Kozine? prejšnji teden smo namreč nabavli kužka pa me zato zanima kam naj ga peljem, če bo z njim kaj narobe, na cepljenja itd.predvsem pa me skrbi, da ga ne bi peljala h kakemu slabemu veterinrju, kajti prav na tem forumu sem prebrala že par primerov, ko je dohtar kaj zašuštraw.
najlepša hvala!
Rada bi vam priporočila ambulanto v Hrpeljah kamor smo zadnjič peljali psička čisto po naključju, saj so jo odprli šele pred kratkim časom in zanjo nismo vedeli. Prej smo vedno hodili k veterinarju v Koper, a tam nismo bili zadovoljni, saj si nikoli niso vzeli dovolj časa za nas in so bili precej neprijazni. V ambulanti v Hrpeljah pa je bilo čisto drugače. Mlad veterinar nas je prijazno sprejel in natančno pregledal našega Nerija, ki mu je bilo prejšni dan slabo in je dvakrat bruhal. Veterinar si je vzel čas, se pogovoril z nami dal Neriju dve injekciji in nam priporočil, da en dan ne sme nič jesti.
Pogovorili smo se še o vseh drugih stvareh, ki so nas vedno zanimale v zvezi s pasjo vzgojo in podobno, a ni bilo pri drugih veterinarjih nikoli časa da bi vprašali.
Drugi dan je Neri že veselo skakal okoli hiše, a smo šli vseeno ponoviti injekcijo kot je svetoval veterinar, tako da je Neri popolnoma ozdravel.
Iz hvaležnosti bi rada povedala vsem drugim, ki iščejo dobrega veterinarja, kje ga lahko najdejo in da jim ne bo žal!
Lep pozdrav Miša in Neri !