Živjo. Zanima me, če kdo pozna kakšnega izdelovalca lesenih vesel za kanuje, ali pa vsaj, kje jih prodajajo. Malo sem že iskala, pa sem našla le plastična. Hvala za pomoč.
Če si iz Ljubljane, preveri na Jurčkovi. Tam je nekdo, ki izdeluje poliesterske kanuje, mogoče ima na voljo tudi kakšna lesena vesla. Žal ne vem kako se ta človek piše, mislim pa, da hiše, ki je tik ob cesti, ne moreš zgrešiti, ker je okrog kar nekaj znamenj, da se tam izdelujejo čolni.
Ta človek iz Jurčkove se piše Svetek. Sam izdeluje raznorazne čolne in jih tudi prodaja. Pri njemu dobiš vse sorte vesel. Pri njemu smo kupili že kajak, kanu in kar nekaj vesel. Mislim da se kr splača tam kupovat (pa da ne boš mislila da sem kej v sorodu in da pobiram provizijo). LP
Možnost prijave tem in komentarjev je namenjena za primere hujših kršitev pogojev uporabe, sovražni govor, pozivanje k nasilju, objavljanje golote, in ne za prijavljanje komentarjev, s katerimi se ne strinjamo. Pred prijavo še enkrat dobro premislite, če je vsebina res primerna za prijavo.