VESELICA IN OTROCI
NO UGLAVNEM SEM UGOTOVILA DA ZOPET IŠČETE VZROKE ZA NAPAD DRUGJE
KOT ZGLEDA NISTE PREBRALE DOBRO MOJEGA POSTA ZATO SAMO NA KRATKO:
NIČ NIMAM PROTI VESELICAM ZA OTROKE DO NEKE MERE OTROK STAR 3 LETA IN NAPREJ UZIVA DOJENČEK PA DVOMIM PA ČEPRAV SPI NI DOBRO ZA NJEGOVA UŠESA
GLEDE PRETEPANJA IN PIJANČEVANJA NISEM NITI KOMENTIRALA IN TUDI NE BOM
GLEDE VARSTVA PA TUDI JAZ NIMAM NIKOGAR IN SE Z MOZEM IZMENJUJEVA KER ZURANJE DO JUTRA PAĆ NI ZA OTROKE TO DA NE MOREVA VEDNO BITI POVSOD JE PAČ CENA ZA KATERO SE ODLOČIMO KO IMAMO OTROKE ALI NE???
SICER PA KAKOR KOLI VSAK NAJ DELA POSVOJE NIMA SMISLA
PA LEP DAN
jaz bi se strinjala s hano!
otroci se vendar lahko zabavajo na manj hrupen način. če pa že, se mi zdi da večerne ure niso primerne. naš malček še ni šel kasneje spat kot ob 22h! in to se je zgodil sedaj ko smo bili na dopustu (otrok star tri leta!). red mora biti. tudi za starše!!! če imamo otroke, smo do njih pač odgovorni. pa naj bo zabava gor ali dol.
enim pa se pač j…. (kot je ena že napisala).
jaz se to ne grem, pa sem kljub temu lahko zadovoljna mama.
Tist tvoj stavk v stilu “red mora bit” (viva la Šparta) je pa kr hud. Dej mami, sprost se mal, boš bol luštna. Saj veš, pravila so zato, da jih tu pa tam prekršimo (po zdravi pameti), otročki pa dobijo iskrice v učke, pa občutek, da jim starši zaupajo, da z njimi delijo kak grehec. Relax baby, relax… “Red mora bit”- brrrrrr!!!!
Se zelo motiš saj nisem osebno vmešana – njega in njegove žene ne poznam niti po osebni niti poslovni plati. Poznam pa osebo ki je bila vmešana tako v oba njuna življenja osebno in to nekje 4-5 let nazaj.
Glede tega da mislim da samo on je kdajkoli kaj naredil je moje osebnostno prepričanje saj se je lotiv mariskatere teme, ki se je večina niti od daleč ni upala pogledati.
Če je marsikomu trn v peti je to njihov in tvoj problem meni je on kot javni delavec všeč saj se loti zelo specifičnih vprašanj ki zadevajo celotne prebivalce in mislim da dela v naše dobro.
Meni tudi marsikateri drugi minister ni všeč pa se ne spravljam na njega in njegove posteljne aktivnosti!
LP, Mojca
ps: pa resno nisem subjektivna saj človeka še na cesti nikoli nisem srečala. Ga pa zagovarjam ker menim da je človek na pravem mestu – poslovno. Marsikdo ki je res baraba pa je tako prikrit da tega nikdar nobeden ne bi niti pomislil!
Pa še to nisem nikoli res nikoli rekla da so vsi zdravniki slabi ali da zdravstvo ne dela kaj prav – pravim samo da je marsikaj treba izboljšati in so tudi takšni v zdravstveni stroki ki se z ministrom strinjajo pa morajo biti tiho ker bo drugače FIDES celga hudiča spet naredil in zato da ostaneš tam kjer si je bolje imeti jezik za zobmi. Tisti ki pa imajo polena v rokah so pa vedno bili in vedno bodo njabolj glasni!
no, saj razlika med nama je v glavnem v tem, da sem jaz perpričana, da med vsemi ministri on naredi največ škode in je najbolj nesposoben, je samozadosten in vasezagledan funkcionar LDSa-ni pa strokovnajk na svojem področju. Sicer pa bodo nastradali tisti na “dnu lestvice”, kaj bi se mi, ki smo hvala bogu “bolj na visokih klinih” sekirali, mar ne MOJCA? Njegova “bela knjiga” bo naredila dolgoročne negativne posledice za celotni zdravstveni sistem”.
Vse kar dela je , da udriha po svojih kolegih, zdravnikih, med tem, ko on ni spodoben niti recepta napisati. Kar se pa tiče tega, da si nihče ne upa nič rečt:”lepo te prosim, saj govorijo, le da sankcije prihajajo ravno s kontra strani kot trdiš ti-pa si še vedno nekateri upajo in ne bodo utihnili”. ne morem ti dokazati, a verjemi- vem kaj “govorim”.
Če mačku stopiš na rep zamijavka. Kako ste nekateri napadli Hano – NE VTIKAJ SE V TUJE ZADEVE – le ZAKAJ?
Slaba vest, da za tako majhne otroke pa vendarle ni nočno veseljačenje? Ali kaj drugega?
Tudi to je en pokazatelj koliko imate radi svoje otročičke. Vse bi naredili za svoje najlepše, najboljše in kar je še presežnikov v tem smislu samo lastnim užitkom se ne bi odpovedali zaradi njih. UBOGI otroci. Žal se meni smilijo, ne morem pomagati.
Hvalabogu nisem edina.
BRAVO Ali, Hana, 100 in kar je še podobnih .
Ostali pa le uživajte: življenje je vendarle eno samo, ne pustite da vam ga otroci z….
Sama imam hčerko, ki sva jo z možem kar težko “prigarala”, zato se nama ni težko odpovedati zabavam, ki so ob otrokom neprimernih urah.
Lp Zala
pravila so za to , da jih kršimo… do ene mere jih! ker nas otroci že tako ali tako preveč izsiljujejo in “okrog prinašajo”. zame ni pametna mera v tem primeru kot ga je opisala hana!!!! pa se lahko na glavo postavite vsi “nasprotniki” špartanske vzgoje.
se strinjam s tvojim: “malčki dobijo iskrice v očeh…” pa bom spet rekla: nekje mora biti meja.
in na koncu samo še pritrditev zali.
tudi od mene LP vsem “veseljakom” in tudi “špartancem” (med katere, moram priznati spadam tudi sama).