Najdi forum

venera shop

Ko smo že pri tem, kolikokrat je kdo od vas že kaj kupil tam, mislim direkt v trgovini? A ni mal zoprno, da te kdo vidi prihajati ven?

Sama bi rabila eno čist navadno stvar, pa mi je nerodn tja it, ker …saj veste, pol pa še da b se kaj razgledovala tam not?

LP

Potem pa kupuj preko interneta:

http://www.venera-shop.si/trgovina/

Samo se je treba prijavit,da dobiš uporabniško ime in geslo.To gre zelo hitro in potem lahko nakupuješ lepo od doma.

Ja treba se je prijavt, pa še poštnino 950 sit plačat, ko pa v trgovini za ta denar dobim izdelek. Zaradi tega bi raj v trgovini, pa še bliz mam.

LP

morm rečt, da ste precej zaplankani s tako filozofijo. greš pač. in to čim prej.ko greš drugič, se ti zdi že kul pol je pa tko kt bi šou po kruh v trgovino. najprej razčisti v svoji glavi.

Sam a se ti zdi primerno, da gre punca tja, rada bi namreč ljubija presenetila! Kaj veš a lahko s kartico plačam? : ))

LP

Česa točno te je sram?

Ne vem, mogoče, ker sem punca in je neprimerno, da hodim tja, pol so pa npr. še kakšni tipi tam…
A mogoče veš do katere ure so sploh odprte te trgovine?

LP

Em kot je reko dollar…pošlihtaj zadeve v glavi. Zakaj bi blo za punce neprimerno? Se ne zavzemate za enakopravnost? 🙂 Če bi bil kaki tip tam? Hja, kaj pa če koga srečaš v samopostrežni? Zbežiš ven? 🙂 Delovni čas je po moje kot vse ostalo.

jaz sem bla ene parkrat s kakšno kolegico, malo me je bilo sram, vendar ko si enkrat noter je čisto normalno.

A res? Kul, se bom kar spravla in kar bo bo. Ko si že bla, a ti veš do kdaj majo odprt?

LP

Ko sem prvič šel v sex shop kupit vibrator, tako pač grem po Ressljevi in zavijem v sex shop kot da bi me neki not potegnil woof, tko na brzino uf-uf.
Pridem not in si mal ogledujem zadevo; še dobro da je not bolj temno in da
se ni glih vidlo kolk sem zafarbal. No in prodajalka- viskoka blondinka dolga čupa, u miniki da so se vidle gate, res huda zverina- govori po telefonu,
10 minut, jebešmimater če ni blo 15 al se je pa samo meni zdelo. Med tem sem že ugledal zadevo ki sem jo namenil za svojo deklico, pa tudi poskeniral slinaste frike ki so listali drkaško čtivo(revija 10 cm pred obrazom).
Nakar je gospodična le blagovolila odložit telefon češ da ima stranko,
… sem ji zaupal kaj bi poteboval. Pa odpre tisto škatlo z dildotom
in začne kazat kak model da je to, da stimulira tukaj in tukaj, da ima nastavljivo hitrost in da ni primeren za zelo ozke nožnice in skratka bla bla bla. Plačam tistih sedem al kolk jurjev in odkurim ven. Stopim ven iz sex shopa pa zagledam tri bejbe ki mi gredo nasproti in se režijo do ušes,
jst pa glavo-pokonci-trebuh-noter-prsa-ven-čik-u-gofljo, se usedem u auto
in šibam-boli me kita ej.
Jp lahko plačaš z kartico.

ej tole je bil pa najbolj slikovit opis, kar sem ga kdaj prebrala

dobesedno si vse predstavljam

lol

dej še kej povej 😉

čestitam za tako odkrito srčno pojasnilo ter hkrati poučno. nasmejal sem se do solz, ko sem se te predstvljal. srečno

Bla velikrat.. kupla pa ene parkrat za rd od kolegic. 😉

Bodi zvest samemu sebi ter hodi na soncu in ne v senci druzgih!

Pa kaj potem če te kdo vidi??
Tja zaviješ za svoje zadovoljstvo ali da samo potešiš radovednost.
Tudi jaz ko sem prvič šla notr sem bila malo živčna. Nekaj časa sem stala v kotu in sploh nisem upala nič ornk pogledat. Ampak potem je prišel čist sproščen frajer(prodajalec) in mi je tako preprosto in slikovito razlagal o vsem kar me je zanimalo…da bi lahko pozabila da sem v seks shopu.:))
Sedaj sem redna gostja.:))

________________________________ Včasih molčati je znamenje modrosti. zmeraj molčati je znamenje neumnosti.

Eh, ne ga biksta… To greš s še tremi kolegicami, se mal smejiš, prečekiraš kaj majo novga in uporabnega, pa zraven še kupiš tisto stvar.

kok ste eni obremenjeni z okolico!!!
jaz grem notri in ven kot da sem sel na kavo, da ne govorim kok se notr tazgledujem:)

: ))))) Mo, jaz sem šla v petek, sicer ne po vibrator, ampak še vedno mal zafarbala. Na srečo je bil not en starejši možakar-sem bla kar vesela, da nibil kakšen dec. Jz ful kao resna, on pa tut, k se mu vid da drgač sploh ni resen. Kupim potrebno, plačam, on me pa vpraš : še kaj ?

Jz pa: Ne hvala, kot bi salamo kupvala! Sem se kar dobr počutila, da sem se skorajžla in s tipom sva se imela včer noro-naj. sex do zdaj(po 2.letih).

: )))

LP

prvič je najtežje… pol te pa sčasoma spoznajo, če si redna stranka. Mogoče dobiš še kaki popust….

: )))) Ja: en tič 8000, trije 20000…

LP

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close