Najdi forum

Naslovnica Forum Življenjski slog Spolnost Mladi, ljubezen in spolnost VELIKOST PENISA V PUBERTETI

VELIKOST PENISA V PUBERTETI

Jst sm str 14 pa mam 14 cm kurac. A je to povprecn za moja leta

Vrjet je kr uredu jest sem star 12 in imam 12 cm

A te se nikol ni zaniimo kurac od drugega

Prosm povejte mi dase motim star sm 13 let cez 1 mesec bom 14 in imam penis 11cm je to uredu? Visok sm 169cm priblizno in nisem se bil u puberteti ali je to normalno za moja let

Nekateri vstopijo v puberteto prej drugi pa kasneje. Za 13 let se ne rabiš sekirat, vse bo še zraslo in tudi puberteta bo prišla 🙂 Ni še tok pozno ubistvu.

Stat sem 14, Cez 2 tedna bom star 15, trenutno imam 17.5cm

zajem meritev 15.500 tičev s celega sveta je 2014 pokazal, da je povprečje 13,2cm (italijanski npr. 12,5cm). rasti naj bi začel leto po začetku pubertete pa do 17.leta (glede na raziskave). meni je dokončno zrasel že do 12.leta, sošolec je imel tedaj enakega (dvomim, da se je kaj podaljšal kasneje). v filmih so tipi s precej nadpovprečnimi, saj take izberejo. ne znate fantje malo po netu pobrskat? aja, pri tipih (gejih) so res zaželeni čim večji, puncam pa je bolj važno, da jih narajcate v glavi (če bo zaljubljena v tebe, ji je vseeno kakega imaš..no, saj to tudi pri tipih velja.. vagina je sicer dolga okrog 10cm, je pa raztegljiva).

primerjave in ogledovanja drugih so normalen proces odraščanja.. kvečjemu zavrti (in pogosto prikriti geji) to zasmehujejo.. sicer pa so punce najbolj občutljive na ščegetavčku, ki je enak glavi penisa po strukturi, nahaja pa se izven/nad nožnico, tako jo lahko povsem zadovoljite tudi s prsti ali jezikom..

povezava, da preverite sami.. :

https://en.m.wikipedia.org/wiki/Human_penis_size

jaz sem 13 pa nimam se sperme pa u trdnem stanju je prblizn 12cm… bo se zrastu? zdej bom 8razred pa mam punco pa sm mislu da bi sexala pa mislte da je dost da jo zadovolim?

Jst sem star 14 let pa imam 18cm, ko sem bil 13 sem imel 17cm

a mi bo se zrastu?

ja ker ga miris od *pizde* bodimo realni pomoje imas kake 14cm

Ahahahhahahahhahaha

Jst sm 13 in imam 16.5 ne zafrkavam se prisezem na vse kar mam kaj mialite a je to podpovprecno nad ali srednje

Bolj meskrbi tvoja teza

Ze 15 je kr dost ampak tebi bo se zrastu bodi ponosen

Ja jsm mam 13 let ane pa mam 18,5 cm pac pozna se u gatah zato mors met oprijete

Če že hočeš vedet lol moj brat je 16 pa ma res vlkega. Sam tok, da pojasnim nisem ga vidla nazga al pa kej sam opaziš, ko hodi v boksarcah po hiš. In maš kr vlkega za 13 letnika. Moj brat ma vsej tam nek do 20 centimetrskega več pa tut ne verjamem. Pa ka vas to tk briga? Sj je vseen pa s tisto, ko se boš poročil ne bo gledala dolžino tvojga sam, da ji bo tvoj karakter pa izgled všeč pa bo.

Bliza se sistematski pregled tam nam bodo pregledali penise (8.razred star sem 13) mene je sram ko bodo moji sosolci videli mojega… No uglavnem kaj naj naredim?
Mam 18cm in sem ze veckrat imel spolni odnos
Moji sosolci so to nekako izvedeli in meni je malo smesno ker se hvalijo s svojimi ceprav nekateri imajo samo 8-10cm
Po treningu se stusiramo in nekateri tud gledajo v kurce pa take fore (edn me je enkrat uprasu ce ga lahko nategnem (pofukam)) mal me je sram ker imam tolko vecjega od drugih

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close