Najdi forum

Naslovnica Forum Življenjski slog Spolnost Mladi, ljubezen in spolnost VELIKOST PENISA V PUBERTETI

VELIKOST PENISA V PUBERTETI

Dragi NOBen!

Moj meri v trdnem stanju 7 cm

Star sem 15 let in mam 14.5 cm dolgiga ali je to normalno?

Js sm star 13 let. Rad si ga drkam vsaj enkrat na dan

Jas sem 13 pa si ga dekam pa mam 13 cm velikega… Kok bi rabu da zadovoljim zensko

Star sem 14 let in moj penis v trdem stanju meri 16 cm. Je to malo?

Jaz sem star 17 pa mam 19cm…

Mas pa lepega za svoja leta 🙂

Js sem star 12 pa mam 10cm dolgega. Ali je to v redu?

Ni vazno kako dolg je glavno je da ves kak naret zenski 🙂

Star sem 19’ let in se imam totalno nerazvit penis se pravi se sploh se minni udebelili pocutim se kot 10 letnik sicer dolg je 14cm ampak tenek kot od kaksnega 10-12 letnika kaj je narobe zmano sem v tako pozni puberteti ?

Prosim za odgovor

Js sm str 13 let in mam 11cm dolgega in okoli 8 cm debelega in vsakič ko ga drksm mi pride je to normal

15.5 pa sm 13 tut ja

lazes

Zanima me ce je kdo ze dokonca razvit in ci lahko pove kako se je razvijal povrsti

Samo pedri se menijo skupinsko o dolzini kurc*

Js sm 14(glih sm biu) pa mam 13,5 dougega… A je tu uredu.. Pac vem de je vredi pa use sm tle eni k tu pisete se mi mal zdi se vi tu od popka naprej merte.. Lp☺️

js sm 14 pa imam 12 cm zelo je tanek tma nekje 5 cm res me skrbi pa se nimam sperme je kej narobe

Sm star 13 let in imam 11 cm velikega ampak mislim da je 9 cm tudi vredu

Js sm star 13 in mam 11 cm velikega sm isto visok in imam 62 kg mislim da ti bo še zrastu

Pol si pedr ce gledas k**** od drugih jst sm star 13 let pa ga mam brez erekcije velkega 8cm z erekcijo pa 16-16,5cm men je uredu je to normalno u soli se pogovarjamo o tem in moje vrstniki imajo med erekcijo velke 9-13cm zakaj imajo usi tako najhne???

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close