Najdi forum

Naslovnica Forum Življenjski slog Spolnost Mladi, ljubezen in spolnost VELIKOST PENISA V PUBERTETI

VELIKOST PENISA V PUBERTETI

Sem star 12 let mam 7 cm dolgega in sem sicer manjši in sicer okoli 140 cm zato misli da je za mojo velikost se kr vlek prosim odgovorite hvala

Pri 12 letih ne moreš pričakovat nevem kolk velikega ker ti še ni zares zrastu 🙂 počaki še par let pa boš vidu da bo precej večji. Za tvoja leta je čist normalna ta velikost

Js sm tud 12 pa mam 9 cm pomoje je to dost sej ni niti dobr zacel rast

Star sm 13, sm kr mjhn (170cm) in ga mam 15cm u erekciji. Skoraj pred 1 letom je bil samo 9.5cm v erekciji. Ampak čeprav ga mam 15cm se mi zdi kar mal…

15cm je kr velk za tvoja leta tko da ne skrb

Dej ne zajebavi jest mam 8,5 centi pr 12tih letih

Js mislm da je do 18. Leta normalno da je dolzina penisa enaka letom. Vsaj pri meni je bilo nekako tako.
Star sem 17 in imam penis dolg dobrih 17 cm. Ce so punce s tem zadovolne ne vem ker sem se devicnik ampak je pomojem ze kar cas da si najdem punco in ugotovim.

Star sem 14 pa mam 5 cm dolzga, a je to vredu

js sm tut iz novega mesta pa me zanima na kateri soli si?

Js sem star 12 (skor 13) pa mam 16 cm dolgega

To je kr velik za tvoja leta

pa se nekam precej spoznaš na tiče, za vsakega imaš povedat koliko je prav za katera leta??????

Jast sm star 15 pa imam dolgega 14 cm a je do veliko malo za taka leta kot jih imam ali mi lahko pomagate fantje ki ste stari okoli petnajs let

Pol si pa prava zame js ga mam tam nekje 14.5 pr 15 letih

Pri 14,15 ih je tam 14, 15 cm cisto oki. Itak prevec vlki niso oki za punce ker jih prevec boli… 🙂

Js sem 13 pa mam 13 cm dougega ko mam pa bounerja je pa tam neki 17-18cm

Pol pa mas lepega.

Lj tko vm povem jst sm 14 pa mam 18. aj to ok?

Itak da je oki. Ful mas za svoja leta vlkega. 🙂

Hej vsii!

Star sem 10 let in moj penis meri 7cm.
Je to malo ali veliko? Moj prijatelj ga je videl in rekel da je velik.Tudi jaz sem videl njegovega in mislila sva da je njegov manjši. No, ko pa v slačilnici gledam sošolce v gate vidim da tudi oni niso ravno boljši.Ko je moj penis v erekciji (v trdem stanju) se ne postavi vodoravno kot prijateljev ampak navpično navzgor!!
Zanima me tudi če je normalno da rad gledam penise, zaljubljen sem pa v punco, in niti malo mi niso všeč fantje.
Hvala za čas, da ste to prebrali in prosim za odgovore!!😉

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close