VELIKOST PENISA V PUBERTETI
Joj fantje vam mar zavidam. Star sem 14 let in moj v dolzino meri 31 cm. Imam probleme, sem izredno nesamozavesten in se pri telovadbi sploh ne upam preoblačiti. Ko mi ga je videl en prijatelj (ponesreči) , je skoraj skupaj padel. Prepričan sem da imam največjega v razredu a
me je strah da se mi bi dvignil. Že kl se ne, namreč meri 20cm in ga je težko smriti, amak 31 pa…
Kaj bi vi naredili na mojem mestu?
Hm zanimivo tak vlkega pa se res nisrm videl. Od kod pa si?
Ja iz slovenije z Dolenjske natančneje.
Iz Novega mesta. Kaj drugače maš kakśno idejo kako ga csaj malo skriti?
Ne bi se sramoval, ce bi mel tako velikega. Moj je 17 cm so punce zadovoljne ampak tvoj je pa res velik bodi ponosen na njega in se ga ne sramuj. Marsikdo bi si zelel tako velikega ves.
Mislem da ga ne mores skriti . Edin dvoje boksarce ene oprijete pa druge na izi
Mene zanima ali bo moj penis še rastel in sicer star sm 13 let in dolžina mojega penisa v erekciji je 8,5cm a li je to normalno???
Ves da bo zrasel. Ga vsak dan drkas?
Jz mam tud mauga pa so se sosolci smejal. Str sm 12 . Vlk je sm 8
Vsk dn ga 3 krt drkm
Ja pr 12 letih je kr normalno da je še bol majhen…sej ti bo v naslednjih paril letih zrastel pa bo ok
Zdravo
Star sem 13 in pol težak 58kg visok 171cm velikega mam pa 13cm je to normalno?
Jaz sem star 11 let pa mam cca. 9/10 cm velikega
Jaz mislim da je do enga 16 leta normalno da imas velikost enakoletom
Jaz sem 16 pa imam glih enih 16 cm vcasih tud kksn milimeter vec
Samo ko je pa v popolni nepripravljenosti pa vcasih tut samo par cm pac res full mejhn
Je to normalno da je med najmanjso in najvecjo dolzino razpon okol 12cm?
ne morte met vi vsi neke 20 cm kurce, ne lazte se pizda vete kaka redkost je 20 cm povprecje je 14 al 14,5 ne pa 15, 17 , 19 in se posebej ne 20 ali 22. prosim merte si kurce od glave (kurca) pa to vidnega zacetka ne pa od riti naprej
A 15 14 cm je tvoj velik ko je nategnejn alni ne oz.ko je normalno
Starost 15, v erekciji 20 cm. (resnica)
Ja
Forum je zaprt za komentiranje.