Najdi forum

Naslovnica Forum Življenjski slog Spolnost Mladi, ljubezen in spolnost VELIKOST PENISA V PUBERTETI

VELIKOST PENISA V PUBERTETI

Ime mi je Anze star sem 14 let visok 172cm tezak 58kg dolgega mam 16cm
Moj brat pa je Alex star je18 visok 183cm tezak 73kg dolgega ma 19cm
Velikrat me je ze posilil in moram rect da je zelo bolelo na zacetku sedaj pa je uredu parkrat sem tudi jaz probal njega in je slo zelo rad mu ga potegnem in dam v usta nevem zakaj ampak je zelo okusem in velik

Js sm str 16 let in mam bl k ne mejhnga sej se bojim d anebo zrastu meri pa 13cm in se bojim da nebom ogel zadovoliti punce

Jaz sem 12 let in imam 7 cm me skrbi ce je to premalo in se kolko bo zrasel

Jaz sem 12 let in imam 7 cm me skrbi ce je to premalo in se kolko bo zrasel

Jaz sem 12 let in imam7cm me skrbi ce to ni premalo in se kolk bo zrasel

Jaz sem 15 let sem mel dve spolni odnosi in mam velkega 19,5 ko je razburjen

12let in mam 7cm

Da imaš pri 12 letih 7 cm ni nič narobe 🙂 imaš še velik časa da ti zraste. Nič skrbet.

js sm isto 15 star pa mam tko okol 17cm… ce je ful erect zna bit tud okol 17.5cm. Baje smo slovenci en izmed narodov z najvecjimi penisi. Ko sem bil 11 sem ga mel 9.8cm, pri 12 letih okoli 11cm, pri 14 letih pa že do 16cm.

17 cm pr 15 letih je kr najs velikost i guess

Z cem si vi merite penis?

Najbolj natancen je vrjetn šiviljski meter ker je mehek in se bol prilega. Z ravnilom težje

Jaz pa sem star 12 let in imam 8cm dolgega kaj je to normalno ker se že dolgo sprašujem če je kaj narobe z mano al pa je to samo normalno

To je cisto normalno 🙂 nic ne rabis skrbet. Ti bo se dost zrasel v naslednjih letih

Mislim jas sem star 14 let velik 171 in tezak 65kg… A jr priblizno 12 cm normalno?

Ma ja itak 🙂 pa zraste ti lahko še velik v naslednih parih letih ane

Js sm star 14 pa je moj velik (z erekcijo) 14.2cm aje to vredu ali….

nobody69 po mojem mas kar velikega

Jaz sem 12let pa mam 20,68cm batino!!

Najbrs si pri racunanju pozabil stevilko dati pod koren

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close