Velikost penisa (ne v erekciji)
Hmmm kako bi začev. No zdej zanima me kako je s to velikostjo penisa k ni v erekciji. K recimo jez sm str 17 ane. Mam pa dost frendov predvsem v fitnesu k so 25+ al pa 30 clo k pa recimo se tošeramo pa vidm d ma on še enkat tok velzga pa debelga k jez in me je sram ane… Zdej pa nvm k jez se nasplošno ful počas razvijam tud tko k gledaš sošolce k so tok stari k jez. K majo nekateri kozje bradice si puščajo pa tko se brijejo pa to. Jez pa še tega nč nimam… Ful počas se razvijam. Uglavnm a se tko penis kej poveča tud tko s leti pač al nvm… Pa tud v erekciji mam sam 15CM…
ne se sekirat. pač tko je. kok pa maš cm ko ni v erekciji. k js mam tud 15 pa se ne sekiram kaj dosti.
Nimam velikega kurca, ko mi stoji tam okrog 13-14 cm in tudi debel ni. Tudi jajca imam sorazmerno majhna. Ko mi ne stoji je pač majhen, v dolžino meri recimo okrog 6 cm. Se pač ne razkazujem v garderobah in v savnah. Ko gledam ostale, kako lepo so obdarjeni si tudi sam želim imeti tak komad v hlačah, ampak vsega pač ne moreš imeti. Imam pa zato za razliko od drugih lepo telo in lep obraz 😉
A kdo ve kakšna je normalna velikost penisa pri 13 letih?
Jst sem jemu približn 13 al 14 cm ko sm bil tulk star kot ti (v trdem stanju normalno)
Joj, s čim se obremenjujete … 15 cm v erekciji pri 17. je daleč od tega, da bi bilo malo. Pa pri tej starosti še rastete. Ko boste cca. 5 let starejši, se boste takim zapisom samo še smejali. Pomembno pa je, kako boste vaša orodja uporabljali 😀
jst mam velzga 17 cm…..debelina oz. obseg pa je okol 15 cm….a je to uredu
Ne ni uredu.. Premajhnega imaš.
Forum je zaprt za komentiranje.