Najdi forum

Velikost penisa

Zivjo!

Moške vedno skrbi, kaj si ženske mislijo o njihovih korenjakih. Ali so dovolj veliki in podobno. Zato me zanima žensko mnenje o idealnem penisu. Koliko bi moral biti velik? Debel? Mogoče pobrit? itd

LP

tipcek

čao…meni osebno je vseeno tudi če ni velikan-samo da je!!:))

Mislim, da je vse v glavi ne v velikosti, res je da sicer večji penis – logično bolj občutiš, ampak je lahko z malo majnšim še bolj prijetno. meni se zdi ena normalna dolžina tam okrg 15 cm. Če je penis večji je zame osebno boljše, da ni preveč debel, če pa je normalne dolžine pa je ful vredu, da je tudi močan.

živjo
Se strinjam s tabo, vendar je pomembna tudi tehnika-velikost, debelina pa vsekakor ne!!!!!!!!!

Meni je pa ravno debelina bolj pomembna. Dolg je sicer zelo vzburljiv, ampak potem zna v nekaterih polozajih bolet, zato ni nic narobe, ce ni ravno “king size”.

lp

kera bo pa svojmu tipu rekla, da ma jehnga… al pa da bo sla to kolegici priznat??? pomoje ne no…

ja penis.moj bivsi je mel bolj majhnega.to sem ugotovila ko sem spoznala novga ki ima pa velikega in debelga.in se mi je zdelo to ful dober.zdej po 3 letih sexa z njim pa ugotavljam da bi raj mela majhnega,kajti z njim sem lahk vse polozaje prakticirala pa ni nic bolelo s tem pa kar vse boli.pa dost polozajev ne morem prakticirat.al mam pa jaz premajhno.v pornicih gledam pa vse prenesejo vse.zanimivo.

moja mi ni se nic rekla ali da je velik ali majhen ali … karkoli! glavno je, da je cimbolj trd!!! 🙂 to ji najbolj pase

kaj pravite punce na to?

tipcek: ocitno mors samo poskrbet da bo trdo ku diamant! 🙂

Pravijo, da ima ženska dovolj 4 cm. Vendar danes ne poznam takšne, ki bi bila s takšnim zadovoljna. Če bi se to zgodilo meni bi bila na začetku zelo presenečena bi se pa najbrž sprijaznila. Sej tud večina fantov ima rajši večje prsi pa pol. če ma punca majhne jih glih tolk porajtajo.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close