Najdi forum

Naslovnica Forum Duševno zdravje in odnosi Družina Starševstvo in vzgoja velikost noge pri otrocih

velikost noge pri otrocih

Mene pa zanima, koliko imajo vaši 14 mesečniki veliko nogo. Naš ima zelo veliko Imamo že št. 23 in prstke skoraj do konca copatk. Čeveljčke nosi št. 24 in izgleda, kot da sem mu kupila ful prevelike čevlje, ampak noge mu pa tudi nočem tiščati. Poleg tega ima nogo tudi zelo široko in mu nekateri modeli iste številke sploh ne gredo gor! Kako je pri vas? Res pa je, da imam jaz št. 41.

naša bo konc mesca dve leti in ima 24 copatke, ene čevlje tudi 24, ene druge, ki so pa malce drugačen model pa 25…..noa pa sem si mislila, da ima ogormno nogo, pa vidim da ima tvoj še večjo…

Naš pri 20 mesecih 21-22.
Ma pa vaš res veliko, al pa naš tolk majhno.

Tamauček 14 mesecev, noga nekje okrog 22, superge 23. Tudi njemu ne gre marsikateri model gor, ker je po obeh podedoval visoko nart. Še dobro, da drugega kot superge ne rabi 🙂 Sicer so me pa letos jeseni Cicibanove popolnoma razočarale in sta oba froca dobila Rebook. Ene dražje ku druge, ma kaj češ.

---------------------------------------- Prevajanje ni poklic, to je stanje duha. http://17slon.moj-album.com http://slovoni.blogspot.com

Naš ima pa pri 18-ih mesecih 20. Imam pa jaz 36, mož pa 40-41.

Janca

Tudi mene so cicibanovi razočarali, pa si jih skoraj ne upam kritizirati, ker jih vsi nekaj hvalijo. So pa iz izredno trdega usnja (namesto mehkega) in so ga ožulili.

Našemu manjka do 14 mesecev še 10 dni in imamo čeveljčke št. 21. Jaz sem imela med 36 in 37, po štirih nosečnostih zdaj 38.
Lep dan!

Vladka

Pri nas smo pri cca 13 do 14 mesecev kupovali prve cevlje zimske vsem trem:
Prva hci: 24, pri sestih letih je imela ze 35/36.
Druga hci: 21
Sin: 18/19, sedaj bo sest let in ima 29.
Nina

Nina Pirnat, dr.med., spec.epid.

tudi jaz ne prisegam več na cicibana, prve sandalčke (lani poleti) sva imele z mojo miško od massa, so bli ful v redu, letos poleti ene od cicbana, zelo trde…….no sedaj jeseni smo ji dvoje čevlje kupili v peku, en bolj športne malo višje, ene nižje, bolj šik….milsim da so neke italijanske ampak so zelo, zelo v redu……

sem pa bila danes med malico v massu na čopovi, kaj imajo luštne čevlje, pa goretex škorenjčke…..za našo miško ful cortkane nobel škorenčke….vsega no….tko da me ciciban še neki časa ne bo vidu, pa še najdražji so se mi zdi…..

me veseli da ima še kdo isto mnenje
lp
n

Naš pri 20m št. 21.

Očitno smo med manjšimi (zato mamo pa veeelikkeee mišice:)))

Maxi

Pri nas pa 20 mesecev, št. čeveljčkov 23.

Lp,
Katarina

Nejc – 2,5 let – številka 27
Maks – 14 mesecev – številka 22

Always look on the bright side of life!!!

Moj prvi sin je imel že kot majhen veliko stopalo. Vedno je imel večje kot njegovi vrstniki. Sedaj pri 14 letih ima že št. 46. Pa tudi naša pikica , ki je sedaj stara 1 mesec bo imela- kolikor se že sedaj vidi, veliko stopalo. Midva z očetom sva oba bolj med velikimi. Tako, da se nikar ne obremenjuj, saj je to ( verjetno ) odvisno tudi od genov.
Pa pa, Mojca

Naš pri 18 mesecih in pol št. 22.

J.

Mi smo stari 1 leto, številka noge pa je 22…

Lp, Saša

19-mesečna hči ima številko čevljev 24 , 4,5-letni sin pa 34.

Prvi je imel 26 pri dveh letih in pol, drugi pa pri štirih letih pa še malo.
LP A.

Moja ima 6 let, št. noge 27.

Lp, Yo

----- Svojih zivali NE hranim s hrano Satisfaction.

New Report

Close