velikost noge pri otrocih
Mene pa zanima, koliko imajo vaši 14 mesečniki veliko nogo. Naš ima zelo veliko Imamo že št. 23 in prstke skoraj do konca copatk. Čeveljčke nosi št. 24 in izgleda, kot da sem mu kupila ful prevelike čevlje, ampak noge mu pa tudi nočem tiščati. Poleg tega ima nogo tudi zelo široko in mu nekateri modeli iste številke sploh ne gredo gor! Kako je pri vas? Res pa je, da imam jaz št. 41.
Tamauček 14 mesecev, noga nekje okrog 22, superge 23. Tudi njemu ne gre marsikateri model gor, ker je po obeh podedoval visoko nart. Še dobro, da drugega kot superge ne rabi 🙂 Sicer so me pa letos jeseni Cicibanove popolnoma razočarale in sta oba froca dobila Rebook. Ene dražje ku druge, ma kaj češ.
tudi jaz ne prisegam več na cicibana, prve sandalčke (lani poleti) sva imele z mojo miško od massa, so bli ful v redu, letos poleti ene od cicbana, zelo trde…….no sedaj jeseni smo ji dvoje čevlje kupili v peku, en bolj športne malo višje, ene nižje, bolj šik….milsim da so neke italijanske ampak so zelo, zelo v redu……
sem pa bila danes med malico v massu na čopovi, kaj imajo luštne čevlje, pa goretex škorenjčke…..za našo miško ful cortkane nobel škorenčke….vsega no….tko da me ciciban še neki časa ne bo vidu, pa še najdražji so se mi zdi…..
me veseli da ima še kdo isto mnenje
lp
n
Moj prvi sin je imel že kot majhen veliko stopalo. Vedno je imel večje kot njegovi vrstniki. Sedaj pri 14 letih ima že št. 46. Pa tudi naša pikica , ki je sedaj stara 1 mesec bo imela- kolikor se že sedaj vidi, veliko stopalo. Midva z očetom sva oba bolj med velikimi. Tako, da se nikar ne obremenjuj, saj je to ( verjetno ) odvisno tudi od genov.
Pa pa, Mojca