Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Splošno Zdravstvo pri nas? Velika velika pohvala

Velika velika pohvala

Hvala vsem normalnim!
Kdorkoli se je že soočal s podobnimi težavami ve, kako je to. Empatije vam manjka folk…
Tri leta smo se zafrkavali po polikliniki… Pa nič. Zdaj pa v eni uri: KONEC. Hčerka je vsa srečna. Le pogumno vsi, ki imate podobne probleme! Pa še enkrat reklama: ESTETIKA FABJAN!!!

V čigavi službi si ti Uslužbenka da si tako žleht? A si pr Hudiču?
Tebe avtorica pa razumem in sem vesela za vas.

Le kako si uganila? Joj, bereš me kot odprto knjigo!

Le kako si uganila? Joj, bereš me kot odprto knjigo![/quote]

Ne, samo fouš je tako hudo, ker sama ne more/zna iti k privat zdravnikom, kadar je potrebno, potem pa svinja po drugih.

Hmm, čist tko, mimogrede, kdaj si nazadnje pogledala svojo plačilno listo? Javne storitve niso nikjer na svetu brezplačne. Da ne bi slučajno kdo živel v iluziji, da se plačuje zgolj privatne storitve.

se popolnoma strinjam! ‘zadovoljna mamica’ je seveda lahko upravičeno srečna in zadovoljna, da je z njeno hčerko zdaj vse ok, toda nevem kako naivni pa ni treba da smo, a ne? saj vemo, da bi enako naredili v katerikoli privat kliniki. ker se pač – plača. in to veliko. in zato res ni treba delati reklame.

še to: všeč so mi različna mnenja. odgovori tipa, da so tisti, ki se ne strinjajo, žleht, zavistni, fouš, na nizkem nivoju, itd itd, so mi popolnoma otročji, kot otroci, ko ne prenesejo kritike in potem kričijo, kako grdi da smo. uslužbenka ni bila žaljiva, podala je mnenje.
a ni to bolj seksi od kimanja? 🙂

No, mi imamo pa ravno obratno izkušnjo s privat dermatološko kliniko v LJ, eno takih zelo znanih in kakor zelo dobrih. Pa so vsa leta samo denar pobirali za preglede, naredili pa nič. Nakar mi je bilo tega dovolj, sem hčerko naročila na Polikliniko in drugega septembra ima poseg za odstranitev precej velikega nevusa. So tudi opravili vse strokovno, bili prijazni in nismo čakali več kot 15 minut. Je pa res, da je bila čakalna doba skoraj pol leta.

New Report

Close