Najdi forum

Znašel sem se pred težavo, ki ji nisem kos. Že nekaj časa opažam, da se mi zdijo seksi dekleta, ki jecljajo. Težava je v tem, ker se o tem nimam s kom pogovoriti, saj me je stah, da bi me imeli za nenormalnega. Druga težava je v tem, da če bi tudi spoznal tako dekle, ne vem kako naj se ji približam, saj nimam izkušenj z jecljajočimi osebami in je ne bi želel prizadeti, saj verjetno sama dosti trpi. Zato Vas prosim za mnenje in nasvet kako iz zagate.

Spoštovani Miha!

To, da neko dekle jeclja ali ne, je pač ena izmed njenih karakteristik tako kot so barva las, oblika ušesnih mečic ali način hoje. Mnoge se sicer zaradi tega izogibajo družbi, vendar pa poznam zelo odločne, v družbi izjemno aktivne in samostojne ženske, pri katerih se zaradi številnih privlačnih lastnosti jecljanje sploh ni opazilo. Skratka, dekletu, ki jeclja, se približajte kot katerikoli drugi, vendar ji morda v začetku prizanestite z vprašanji, ki bi zahtevala dolg odgovor v obliki eseja, posvetite pozornost raje plesu, športu in sploh fizičnim aktivnostim, vedeti pa morate, da jecljanje povsem preneha, če oseba šepeta, poje ali vpije.

Hvala za odgovor. Ali mi lahko priporočite kakšno literaturo iz tega področja?

Spoštovani Miha,
zaželjeni naslov je:Perkins WH: What is stuttering.J Speech disorder 55:370 1990

New Report

Close