Najdi forum

Naslovnica Forum Življenjski slog Spolnost Mladi, ljubezen in spolnost velik problem-moj tip

velik problem-moj tip

ja se ful strinjam z spiderjem. to se mora prijavit. čeprav jaz ne verjamem, da je to res.res, da se vsemogoče dogaja v svetu, sam kaj takega, da bi vsako učenko nategno tam sred pouka.neverjetno. a prav not ga vtakne?al si ga zmeče tja po vas. :))). kriza.

js sem glede te izjave tud malo v dvomih…

svasta…

Imam kolegico, ki jo je nadlegoval očim, o kriza prijavila ga je, potem pa so sledila sodišča dneve in dneve, nazadnje je bila ona skoraj vsega kriva, raje ne hodimo po sodiščih, saj vem da je narobe, pa si ne upamo povedati, kdo nam bo pa verjel

Če bi več punc povedale isto stvar bi vam zihr verjel!

tut tole o učitelju je mal za lase privlečeno….da bi vsako nategnu in nobena prjavla se mi zdi neverjetno…a zdej pravljice poslušamo?

Spet nasedate provokacijam

Pa kako ji lahko verjamete, mal preveč filme gledate…kok ste naivni…:))

Drugic odpri vrata in uskoc…Pa threesome udarte…

Metka in kolk si ti star? Ja star, ne stara?

Folk, ne bit fous tipu. Sej je ze vsak od ns sanju, da bi lohk podiru mlajso in starejso sestro. Za 3some pa ne skrbte. To se pride. Sej ce tamala dobr fuka, tastarej pa se bolj, se bosta tud med sabo ze ujele.

@!#$, a ni dobr, prides na obisk, sej vseen kera je doma, mal fukas, spijes kozarcek soka, pojes kosil, pride druga dam, se to mal pofukas, pol zvecer preden gres pa obe naenkrat.

3some z dvema sestrama je da best, ker se ze mal poznata. 🙂

Metka kr naprej naslednjic, ko jih vidis skupaj. Sicer pa lahko sestro kdaj zraven povabis.

Aja, provokacija, zakaj, zakaj kej tazga ne bi mogl bit res. A zato, ker se vam ni zgodilo????? Prava sloveska fousarija. 🙂

Metka ti se pa res ne znajdeš, zakaj hudiča se jima nisi pridružila? Kaj je lepšega kot pa s sestro upedenat enga tipa pa še za Jerryjov šov za zdrava tema!
Ne jokat to ni zdrav ti se drugič kr prdruž pa bo! Boš vsaj vidla kako je lepo pri incestu, noben tip ti je ne bo tko zrajcov kot lastna sestra!

sej to je problem, mi pa tebi ne moremo verjet, mislim, vsaj jaz ne. neverjetno, da je možno kaj takega.

Joze, sploh ni problem v tipu kot “tipu”, ampak v “tipu” učitelju. Boljše zdaj?

ahhhhhhhhh….

OK! Pol je pa vse fajn. Prfoks je pa res @!#$.

Kaj si rekla?!?!?!
Učitelj telovadbe Vas sili v spolne odnose ?!?

Zakaj je za lase privlečeno? Ok, recimo da je, ampak boš rekla, da to ni mogoče, ker se pač to ni zgodilo tebi?!

Poznam brutalno-žalostne zgodbice iz štoparskih placov, tko da ne izključujte zadev, ki so Vam na videz tuje.

Lp

Majči, dobr si napisala, pa dobr se sliši tvoj naglas. koliko pa si stara in iz kje si?

http://mmm.com.ua/

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close