velik problem-moj tip
Imam en mega problem. Imam 17 let, moj tip pa 19. Super se štekava, je resen in miren in roko bi dala v ogenj, da je samo moj, saj tudi je če…. ne bi ugotovila in to 100, da ima spolne odnose z mojo radoživo 22 letnosestro. In to neikjer drugje, kot pri nas doma, ko me čaka, da pridem domov iz šole, staši so v službi, nesramna sestra pa večna študentka. Opazila sem, ko so mi v petek odpadli zadnji dve uri finančnega poslovanja in sem prišla domov. Prišla sem v hiši in slišala v sestrini sobi vzdihovanje, približala sem se in skozi ključavnico videla prizor, da me je skoraj kap. Moj nedolžni fant na moji pohotni sestri. Šla sem v park in jokala tri ure. Ko sem prišla domov je bilo že vse ok, ker sem bila slabe volje me jefant vpršal kaj mi je. Rekla sem,da sem slabo pisala mat, nisem mu povedala, da vem. Vprašala sem ga kdaj je prišel, rekel je da pred 15 minutrami.
Kaj naj naredim, naj se delam naprej da nič ne vem, imam ga res rada, sestro tudi in ne bi rada naredila vozla, ki ga še mornar ne bi znal odvozlati. Po drugi strani pa spet ne prenašam, da se sestra kar tako daje dol z mijim tipom, da ne bo pomote tudi ona ima zelo resnega tipa. In še ena, s fantom seksava najmanj 5x tedensko, sexa si želim uživam in se tudi potrudim, da je obama lepo. Jaz ga še nisem prevarala, če odštejem enkrat samkrat na blazini z učiteljem teloadbe, kar mi je bilo slabo, a kaj sem hotela, tudi sošolke so mu dle, pol nam je dal mir.
kaj naj storim.
Ja, hudo tole. Ampak pravzaprav potrjuje, kar sem endolgo nazaj povedal o varanju. Namreč, da je precej pogosto in da postane problem šele takrat, ko tisti, ki je prevaran, izve.
Če naša Metka ne bi prišla nekega petka nenadoma predčasno domov, ne bi videla tega, kar je, ne bi bila žalostna, ne bi bila razočarana..ampak bi še naprej živela v iluzijah, da je tip “samo njen”.
Tako kot v iluzijah živijo številna dekleta.
Nič, Metka, kot dobro veš, 19 letnike neustavljivo privlačijo starejše punce. verjamem, da se ima tvoj fant s tabo krasno in da te dobro fuka, ampak seks s tvojo sestro je zanj drugačen, od vajinega. Ko vidva seksata, verjetno on vodi stvar in nadzoruje položaj, ker je starejši. Ko seksa s tvojo sestro, je obratno.
To, da fuka s tvojo sestro, ne pomeni, da te nima rad. Ima te rad, seevda te ima, sestro ima le za užitek. Kaj boš ti storila, to je tvoja odločitev. Lahko greš preko tega, če si takšna osebnost in če ga imaš tako rada, lahko pa ga pustiš.
Moj nasvet pa je, da se ne sekiraj preveč, saj za to, kar se je zgodilo (oz s edogaja) nisi kriva TI, niti na to nimaš vpliva.
Olala, čisto sem spregledal nekaj zadnjih stavkov.
Opa bato, a ti si ga tudi prevarala kaj? Enkrat samkrat..Enkrat, ali stokrat, to je sicer isto.
Nic, glede na to, da si sama narjena iz istega testa (če je to vse skupaj seevda resnica, ne pa ena izmišljena zgodbica), nimaš nobene pravice tipa kritizirati.
ženska kako sploh pomisliš da bi kar pozabila na to kar si videla?! da boš kar odpustila svoji lastni sestri?! ne bodi neumna in zberi pogum, ter obema povej da ste dva navadna debila…tipa pa 100% odjebi! sestri pa ne vem če bi ji jz sploh lahko oprostila!
Heh…provokacija, ce mene vprasate ;))
Hmmm…vsekakor povej obema…in to ko bosta skupaj pred teboj…lahko pa ju še enkrat presenetiš…pa takrat ne glej skozi ključavnico, temveč vstopi ali pa vdri v sobo in ju “razkrinkaj”…pa če bi bila na tvojem mestu…bi tko sestro kot “tvojga” tipa poslala v pm.
by l.
..jz se strinjam z dreamgirl…da bi to pozabla, k si ju vidla skp spat?!?!fakk pa ne mors tko…tipa posl v pm, z sestro pa razcista…drgac pa najbols da razcists sama pr seb pa z nima!!!!ves kok je se tipov…
O, zanimiva zgodba, s čustvenega vidika je nasvet enostaven, odjebi ga, kot sem prečital nasvete. S drugega vidika – vsebinsko življenjskega, pa je to velika napaka, koliko otrok je nesrečnih, ker živijo brez očetov zaradi trme mater, ki niso znale biti močne in spregledati enega skoka čez plot. Preprosto ko izbraš med dvema principoma mora biti princip odgvornost do otrok večji od principa zaheve po absolutni zvestobi.
Vedeti je namreč treba, da moški, kot tudi žene ki varajo, praviloma bolje funkcionirajo doma imajo manj problemov in težav, ter so bolj tolerantni.
Odgovori forumovcev, ki nimajo družine, mislim tudi otrok ne morejo biti podlaga tako pomembnim odločitvam.
Menim, da je tvoja sestra tvohjega tipa preprosto zapeljala. Moški se zaradi svojega ego-mačizma skoraj nemogoče odrečejo ženski želji.
Svetujem ti, da tipa obdržiš, mu ne poveš tega kar si videla, narediš pa red tako, da ne bo hodil domov, ampak te bo špočakal pred šolo. Veš, ni res kot je ena zgoraj napisala, da je na svetu milijon tipov, res, ampak pravega je le težko dobiti. Če se ujemata ga obdrži in pozabi ta dogodek, verjemi, da mi boš nekoč za ta nasvet hvaležna, čeprav zveni zelo čudno, na tem področju imam res veliko izkušenj, zato sprejmi moj nasvet, prav vesel bom, če boš sledila mojim pogledom. Pa javi čez kak mesec na forumu, kako zadeve tečejo.
…se mi pa ta zgodbica ne zdi prevec pristna / vsaj zaradi zadnjega dela ne, ce je bla se prej koker tolk verjetna….
pa brez zamere – moje misljenje
lp, girlyone
doktor pa tak… sovinst ja, kej druzga pa ne…
zakaj za vraga pa naj bi 17.letnica ze gledala na otroke in ne vem se na kaj! hudo /// saj nismo na zacetku civilizacije…
kriza…
resnična zgodba my ass
Menjaj tipa
ha ha ha pederčino glupšo dej spizdi kreten zarukani pa kdo ti sploh verjame jebenti mater pedrovsko
Ma brcni tipa med noge … da se ne more upreti sestri – ah, daj no!
Ne pusti, da te vlečeta za nos!
Napiši še kaj o učitelju!!!
s keriga kraja pa te si, da se tolko fukate :))))). hehe men je skor slabo postalo, ko sem to prebral.
to ne more biti res, a si norr, to pa je živa kurbarnija!!!
no te pa še naprej tak uživajte, čeprav nevem če bote dolgo !
čaww
Ja o učitelju telovadbe nisem napisala kaj več. Je en zatežen tip in vsem puncam teži toliko časa, da mu ne daš. Meni je bilo prav gnusno biti z njim, saj ga ne maram, tudi simpatičen ni, nisem se poljubljala samo v prostoru kjer imamo spravljene blazine me je na koncu, ko sem morla pospraviti žoge in sva ostala sama prijel od zadaj nekaj sopel mi potegnil na stran hlačke in nekaj tiščal noter: Niti nisem prepričana če ga je imel noter, ker mu je takoj prišlo, čutila sem le spermo po stegnih, stekla sem ven in to je to. Tudi večina sošolk ima tako izkušnjo. Če se mu upreš zna biti res hudoben, saj niti minuto ne traja, vem da ni v redu, vendar se tega kar imata moj fant in sestra ne da primerjati s tem.
Mislim, da bi najraje poslušala nasvet dr., ker ga imam res rada in tudi on mene, čeprav sedaj mislim, da tega ne bom zmožna, saj ga ne morem niti pogledati v oči kaj šele poljubiti. Rekla sem mu da ta teden ne hodi k meni, ker imam ogromnega učenja, potem bom videla.
Aha, tisto z uciteljem telovadbe je blo pa kar pred obcinstvom…vsemi ostalimi sosolkami ;).
ja
Nekdo je uporabil moje ime,ter odgovarja vmojem imenu, to ni prav. Ni bilo pred občinstvom vsako ureo jenekdo zadolžen, da pomaga pospraviti žoge in druge stvari v prostor poleg telovadnice. Drugi torej gredo v garderobo in ven, tisti, ki je zadolžen pa ostane sam, učitelj zapre vrata tega prostora za seboj in……. se zgodi, nekaj kar ti nočeš, potem pa imaš mir. Ena sošolk mu je celo rekla, da bi sicer rada še, apmak zanjo to, da dvakrat zadiha in mu že pride ni seks in da naj jo zadovolji ali pa pusti na miru, sedaj ima mir. Tudi meni ne teži več. Kot zgleda ima enkrat dovolj. NO pa ni bil moj problem učitelj, to je mimo, moj problem je fant, za katerega sem mislila, da je res samo moj, ugotovila pa sem,da je “ljubezen” moje sestre taka, da mi pri njem malo pomaga.
Tvoj problem je v prvi vrsti, da nimaš stvari pošlihtanih v glavi.To, kar počne učitelj (če je seveda res) je navadno spolno nadlegovanje z zlorabo položaja in je po naših zakonih kaznivo. Pa tu ne gre za eno punco, ampak kot praviš, za kar vse po vrsti, zato res ne vem, zakaj ga ne prijavite in zahtevate, da vas telovadbo uči ženska.
Forum je zaprt za komentiranje.