Vegova gimnazija, Ledina ali Vič
Pozdravljeni!
Rada bi samo povedala, da je vsaka gimnazija po svoje dobra.
Moj sin je pred 6 leti zaključil šolanje na gimnaziji Vič in moram povedati, da to ni šola, kamor bi se vpisovali otroci, ki na druge gimnazije ne pridejo. Je bila že ko se je vpisoval moj sin zelo visoka omejitev (takoj za Bežigradom). Tako da toliko o tem.
Sem pa tudi sama slišala, da je potem gimnazija Vič ratala kar “snobovska”.
Lp
Sama sam bila v podobni dilemi 3 leta nazaj. Odločila sam se za Ledino in se več kot zadovoljna. Itak se tko kot na ush ostalih gimnazijah najdejo zlo dobri in mal manj dobri profesorji. Všeč mi je, ker je zlo sproščena šola. Mamo velik različnih dogodkov, ekskurzij… Ne priporočam je samo tistim, ki se niste prpravleni učit dokaj sproti a lepe ocene. In ne šola ni družboslovno usmerjena zato ker je bila prej to pedagoška. Dobiš znanje s katerim lahko
nadaljuješ šolanje na vseh mogočih faksih.
Tudi jaz sem hodila na Ledino, že pred kar nekaj leti 🙂 Super šola, mogoče res malce bolj zahtevna, ampak da pa odlično podlago za naprej. Pa še profesorji so super, vzdušje na šoli pa sploh!
– – – – – – – – – – – –
Poglej sem dijak na Gimnaziji LEdina vendar bom zelo odkrit in čeprav bom povedal same lepe stvari o tej šoli verjemi mi da je vse res, če ne verjameš pojdi na informatiuca, LEDINA je preprosta šola vaših, naših, mojigh sanj in res ti povem pojdi gor je največja gim v LJ. ima 900 učencev in ima vse kar hočeš, profeesorji se zelo radi pozabavajo se radi posvečajo dijakom( nam) in predvsem ima ta šola vzdušje kakršnega nima nobena druga šola, sproščenega za med odmori imamo tudi tri sobe zelena soba z blazinami kjer se po nekakšnih vijugah popelješ na blazine in se samo vržeš res za med dvema glavnima odmoroma je res fantastično druga soba je Loggario ali siva soba kjer imamo prireditve halloween, pust in tretja soba kjejr so kavči in tv in kjnižnica je velika za pol domžalseke (ogromna) moderne učilnice dobri odnosi,,…, …., res je dobra šola ima tudi tri smeri naravoslovno matematična, jezikovna, splošna gimnazija, res odlična prostorna in LEPA šola,
POLJANE pa imajo veliko učencev in so mača šola zelo se prerivajo na poti do nasledne učilnice tudi nimajo tako organizirane prehrane kot na ledini, na ledini je vsak dan 5 menijev, poljane imajo pa latinščino kar ti bo pomagalo pri poklicu zdravnika ipd.
LEDINA