Najdi forum

Zdravo vsem, ki ste že z dopusta in se kuhate v službah ali pa doma.
Imam problem, ki je zame postal že prava mora: vedno spoznavam enak tip moških, z enakim vzorcem obnašanja, enakimi, oz. zelo podobnimi karakternimi napakami (vsaj zame). In to je tip moških, od katerih bežim, saj z njimi ne morem funkcionirati prav dolgo časa. So čisto ok za flirt, za preganjanje dolgega časa, za kaj drugega pa ne.
Kje delam napako? Zakaj ne morem spoznati “normalnega” tipa z “normalnim” jobom in “normalnimi” ambicijami?
Imate podobne iizkušnje?

LP vsem.

si ze slisala za tale rek..ja madona tale zenska pa privlaci same take moske…!!!
Na tebi je..da se zamislis..saj ocitno nekaj takega izzarevas..kar ni v skaladu s tvojimi pricakovanji..
Ocitno dajes napacne signale..kje ,kako in zakaj..pa moras odkriti sama in urediti tako,da bo prav zate..Srecno!

Tudi jaz sem nekje prebrala oziroma slišala, nekaj podobnega kot vrtnica.
Torej, da sama izbiraš te moške s svojimi gibi obnašanjem in kretnjami, pa tudi tebe avtomatski privlačijo vedno enaki tipi moških.

Malo spremeni obnašanje, način flirtanja….. pa bo.

Moje razmišljanje:
Odgovor ni preprost in hkrati je enostavno. Izbiraš po vzorcu, ki ga imaš v sebi. Vprašaj se kakšne so njihove skupne lastnosti? Kdo od tebi pomembnih ljudi jih tudi ima? Kako poteka dinamika poznavanja in dalje?
Vzorec je to, kar ti je znano. Predvsem pa je vzorec to, kar imaš še za ozavestiti. Torej nekaj, kar je še “skrito”.

Pozdravljena!

Strinjam se z vsem, kar so predhodno napisali. Vse je odvisno od tebe. Ti moraš v sebi razčistiti, zakaj privlačiš takšne moške. Mislim, da se je z nečem podobnim (poleg še mnogo drugega) ukvarjala Sanja Rozman in pa dr. Rugelj. Ne razumi me narobe. Ne pravim, da rabiš kako terapijo, samo daj preberi si tole knjigo od Sanje morda ti bo potem malo bolj jasno…

Sanja Rozman:
Sanje o rdečem oblaku

Srečno,
Pia

Odvisno kak tip moškega iščeš in pričakuješ! Če iščeš princa na belem konju, …to bo bolj težko, ker belih konjev primanjkuje !!!!

Mogoče pa še nisi pripravljena za resnega fanta…

No, jaz sem temu rekla “vrtenje v krogu”. Tudi meni se je to dogajalo, dokler nisem ugotovila, da moram spremeniti nekaj v sebi. Kje je tisti tvoj vozel, ki ga boš morala razvozlati, pa moraš tudi sama ugotoviti. Skratka – delo na sebi.

menjaj kraje kamor odhajaš in krog ljudi s katerimi se družiš

Se močno strinjam z Anamarijo. Pa čimmanj kompliciraj in razmišljaj o tem. Kar ti je namenjeno pride samo od sebe
( ponavadi, ko to sklopiš iz svojih misli…)

Mislim,da ti ne veš,kaj bi rada,pa so ti vsi moški enaki.

Kar seješ, to žanješ. Kakršna si ti do ostalih, taki so ostali do tebe. Človek vedno pride v družbo, ki je zanj primerna. Iste ptice skup letijo …

in tko naprej, teh “poučnih” izrekov je na miljone … pa še držijo!

no da ne bom tko moralistično izpadel … poskusi premislit, kako ti deluješ, da privlačiš samo tak tip moških. Malce zavestnega obnašanja, malce potrpljenja, pa bo 100%.

Lp, Princ

New Report

Close