VEDEŽEVANJE
Katja, a sporočiš prosim kontakt te gospe še meni na zabarizu@gmail.com
Doroteja , 01.10.2002 ob 19:36
Jaz sem bila pri eni šlogarci, ki mi je vse uganila preteklost in sedanjost. Ko mi je začela govoriti nisem mogla verjeti kaj mi govori. Govorila mi je tako kot, da bi živela z nami in sem jo prvič videla. Celo nama je uganila kakšno hišo imamo in koliko oken imam, to resnično ne moreš verjeti, če ne doživiš. Celo mi je povedala kdaj bom zanosila in kakšen spol bom rodila. In vse je res. Še sedaj gleda in ji tudi hodijo ljudje iz Hrvaške od vsepovsod. Tako, da ona ne računa šloganje ampak koliko daš. To mi je zelo všeč, ker ni požrešna na denar kot je npr. Danny pa Maruša, ki udarijo 100% mimo in še plačaš kot zmešan. No jaz že ne bi dala toliko denarja za vedeževanje…….. Tako!
Lep večer
Doroteja
A bi lahko navedla tel. Številko te osebe? Sem bil že pri mnogih vedeževalcih, ki povedo isto, a se še zmeraj ni zgodilo to isto. Se pravi časovni okvir vsakokrat brcnejo mimo, čeprav vedo, kaj bo, ko bo, ne vedo, pa kdaj bo. Napoved Anite iz Betnave že zamuja več let, Blaž prav tako ni podal točnega časovnega okvirja, čeprav je njegova napoved bila ista. Videl je priliv denarja čez tri mesece, denar je prišel, a mi ga trgajo vstran vse do avgusta, torej je zgrešil za 8 mesecev. Je pa res, da to, da je že ugotovil, da bo nek izdatek, veliko šteje. Skratka ni nikogar, ki bi vsaj približno vedel, kdaj se bo kaj zgodilo. Tudi prihod ženske in spol otroka je napovedal, kakor tudi drugi, a v roku sedmih mesecev, kar pa tudi dvomim. Sam vedezujem, a karte mi govorijo, da zaenkrat ne bo NIČ od ljubezni, popolnoma nič, bo pa, sodeč po kartah, kdaj pa, Bog ve kdaj. Meni se čas izteka, okrog mene pa same bleferke, neresne in nezanimive, in še takšne, ki se jim biološko izteka čas za otroka. Aja tukaj v bližini je še oseba, ki se ukvarja s črno magijo in ki je s potrdilom že omenjenega vedeževalca imela prste vmes pri bolezni in smrti ene osebe, zaradi lastne koristi. To, da se ta oseba ukvarja s črno magijo, pa itak že ptički čivkajo. Potreboval bi pomoč. Zato tudi naprošam za tel. Številko te vedeževalke, ker sem ogrožen in ker mislim, da je tudi meni ta ženska naredila crno magijo. Treba je to čarovnico ustaviti. Ker sicer bo zaradi koristi, še druge ljudi odstranjevala. Sicer se ji pa itak slabo piše, po kartah sodeč, sem videl na kartah. Kdor se ukvarja s hudičem, mu hudič vse stran vzame. To bi moral vsak, ki se s tem ukvarja vedeti. Če bo kdo dal kakšen nasvet, bi bil zelo hvaležen, glede na to, kaj narediti, da se zaustavi to žensko, se preden uniči kakšno življenje.