Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Ginekologija Neplodnost vedeževanje

vedeževanje

Pozdravljene forumovke, zdaj pa še eno vprašanje malo za šalo malo za res. Zanima me, če je katera od vas obiskala kakšno vedeževalko, vedeževalca, preroka ipd. Kaj vam je rekel glede otrok, ali to drži. Jaz sem bila kar pri nekaj, in podobnost pri vseh je ta, do so mi prerokovali, da bom v življenju zelo srečna in da bom imela najmanj dva otroka, pa od tega ne enega ne drugega ni nič. Pa še malo zabave v naša turobna življenja.

Ti priporočam, da takim prerokbam verjameš.Jaz bi jim že. Boš videla, da se bo nekega dne uresničilo.Mogoče boš dobila dva na enkrat.

Jaz sem bila pred leti s prijateljico. Njej je prerokovala otroka, meni moža. Sicer ni rekla da otrok ne bom imela, niti njej da se ne bo poročila, mapak kar je rekla, drži.

Jaz sem bila pri 20-ih (10 let nazaj) pri šlogarju. Čisto za šalo, ker je šla tudi moja prijateljica in ji je “kao” vse zadel. Sicer ne verjamem v te štose! Oziroma jih jemljem bolj za šalo. No, pa je še meni karte vrgel. Prerokoval mi je moža, ki naj bi imel blond lase. Jaz pa takrat čisto nora na črneeee tipe! Pa sem se samo smejala in si mislila: “Tipček, ti kar nakladaj!” Potem mi je pa še rekel, da bom imela 3 otroke in to bolj na stara leta. 2 blond punčki in enega temnega fantka.

In kaj se je zgodilo 4 leta nazaj? Poročila sem se z blond moškim in kot kaže bom res imela otroke na stara leta, saj sem stara že 31. he, he, he…. Mogoče mi bo pa Klomifen pomagal do dvojčkov in potem še enega kar tako….no, pa nas bo 5 v familiji! hi, hi, hi!

BOGEC POMAGAJ MI !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Drži.
Ker sem bila že v letih,sem tudi sama šla vedeževalko povprašat,če bom še kdaj imela otroka (leta so mi krepko tekla v grlo),pa je rekla,daaaaaaaaaaaa.In sem jo vprašala kdaj?????????????Pa je rekla ,sicer bo malo težko ampak pri 42 letih pa boš imela.In res 1xIVF pri 42 letih in 5 mesecev je moja štručka privekala na svet.Verjemi.

Fani, ti si zvezda !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Halooo? Pri 42-ih???? Pa ti si res carica!
BRAVO! Koliko si pa sedaj stara? Ali pa še bolje… koliko je stara tvoja štručka?

Prosila bi vas, če imate tel. številko kakšnega uspešnega vedeževalca,samo ne komercialno. Me ima, da bi spet pogledala v prihodnost, mogoče mi bo pa pomagalo pri razpoloženju in mi bo vlilo malo optimizma. Hvala.

Haloooooooooooooooooooooooo,moja štručka je pred dnevi napolnila 4 leta.
Debela,nagajiva,poredna ,pridna,izkoriščevalna,ahhhhhhhhhhhhhh in ohhhhhhhhhhhhhhh, joj ko bi prej to vedela,pa samo nnnnnnnnnnnnaaaaaaaaaajjjjjjina
štručka.

Fani, pa kaj tako skrivaš, kakšnega spola je tvoja štručka! Bom kar ugibala. FANTEK???

Jaz sem šla tudi; mi je prerokovala 2 otroka (na moje vprašanje je rekla: jaaaaaa, seveda, ziher in to dva otroka). Prva naj bi bila punčka – zelo živahna, po njenih besedah, rodila pa naj bi se konec l. 2001. Drug pa naj bi bil fantek. Sem bila ful dobre volje!!!

Ampak na današnji dan nič ne kaže na to!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

LP, Andreja

Ne punčka,edino kar je zagrešila šlogarca je:da bom imela fantka.
Ampak: pri IVF so mi vstavili dva zarodka,se pravi,fantka in punčko.Fantek odmrl,punčka ostala,tako daleč pa menda šloganje tudi ne vleče…….
L.p.

Zato ne obupat,da pri 30-tih,še ni otroka,morda pozneje,pa tud ni slabo,pa čeprav te včasih gledajo kot babico in ne mamico,ampak me briga,otroka pa imam.

Ne punčka,edino kar je zagrešila šlogarca je:da bom imela fantka.
Ampak: pri IVF so mi vstavili dva zarodka,se pravi,fantka in punčko.Fantek odmrl,punčka ostala,tako daleč pa menda šloganje tudi ne vleče…….
L.p.

Zato ne obupat,da pri 30-tih,še ni otroka,morda pozneje,pa tud ni slabo,pa čeprav te včasih gledajo kot babico in ne mamico,ampak me briga,otroka pa imam.

Meni je pred letom vedeževalka prerokovala, da bom sicer imela otroka (po izračunih šele prihodnje leto), vendar ne bo šlo brez predhodnjega zdravljenja. In evo, pa sem tu. Do sedaj mi je še vse prav povedala – tudi glede službe, ki sem jo dobila v istem obdobju kot je ona rekla.

Zato, upam upam in še enkrat upam!!!!

Tudi jaz sem bila pri šlogarci in to 2 x.
Baje je ena zelo dobra šlogarca, preverjena in celo znane osebnosti naj bi hodile k njej. In sicer: prvič mi je napovedala nosečnost skoraj do meseca natančno (žal je bil potem splav). Nato sem šla lani konec leta še enkrat k njej, ji povedala za splav, pa kar ni mogla verjeti, da se je to res zgodilo. No, potem je še enkrat pogledala v karte in mi napovedala za 100 %, da bom noseča to pomlad. Zdaj bo že kmalu poletje, pa vedno manj kaže na to, da bi se to res zgodilo.
To je moja izkušnja s te vrste tiči.

Tako!
Tašika

Če bi bil človek vedež, bi ne bil revež.
Vam je ta rek kaj znan?
Niti slučajno se nebi zatekla k raznim napovedovalcem prihodnosti, še manj pa želela zvedeti od njih s čim me bo življenje presenetilo in s čim razočaralo.
Mislim, da so raznorazne napovedi zelo obremenjujoče, predvsem podzavestno?
Sicer pa, če bi bilo res kaj na tem, bi si življenje uredili tako, da nam bi bilo vse z “rožcami” poslano, žal smo zadeli v prazno.
Mi smo tu in sedaj in to je naše življenje, kakeršno pač je .
Srečno!

Men je kar prijateljica (v 8. razredu OŠ). No ja, po letnicah mi je napovedala, da bom imela tri fuull resne veze, ta četrta bo pa taprava (res je blo tko). Otročka bom imela dva (ampak baje bo bil en bolj občutljiv), vmes bom imela pa še en splav. To zadnje srčno upam, da ne bo res. No ja, bomo vidl, kaj bo čas prinesel.

LP

Jaz bom verjetno šla te dni k eni me je prepričala prijateljica in mami. Sicer ne verjamem v te stvari ampak bomo videli kaj mi bo povedala!!!

Lep večer

jaz sem bila že davno. Šla sem, ker me je zanimalo kako je z mojo ljubeznijo, ker je bilo takrat vse tako čudno, da nisem vedela kje se me glava drži. Imela sem resnega fanta takrat 5 leto .Vedno mi je govoril kako me ima rad… in blabla. Ker sem bila zatreskana sem mu rada verjela toda zaupanja med nama vseeno ni bilo. Zato sem letela k šlogarci, da mi vsaj ona pove resnico in kaj me čaka.
Zvedela sem, da se bom poročila, da bo moj mož oh in sploh, da me čaka hiša, otroci ….idealno torej.- živo nasprotje od pričakovanega.
Za brata, ki se je takrat ravno poročil mi je začela nakladat-kar me ni čisto nič zanimalo-meni se je zdelo vse OK, da ima za ženo totalno zmešano,smotano, neumno….vsega ne morem naštet 🙂 skratka najslabšo žensko-živo naspotje od pričakovanega.
Danes vam lahko povem, da zame vse drži kar je rekla-samo otrok ni smrk (fanta sem zamenjala) Za brata pa žal tudi drži. Samo, da sem jaz rabila 5 let, da sem spoznala kakšna je.
Tako!

Če vam napovedo kaj lepega verjamite, drugače pa ni vse vzeti za 100%. Ja, kar pa se napovedovanja otrok tiče… moji mami so po nekaj neuspelih nosečnosti, na stara leta napovedali punčko in pri 42 je dobila … mene.
Meni je znanka bolj za šalo kot zares pri 17 vrgla karte in večino kar je napovedala je bilo res… rekla pa mi je tudi, da bom imela sina, čeprav lahko pričakujem težave … res so bile in danes je drugi dan po ET … zato danes še posebej verjamem v njene besede.
Lep dan vsem
Jana

New Report

Close