vedeževalka Kata- Velenje
Evo, lahko ti jaz odgovorim. Nevem ali govoriva o isti osebi, ampak jaz sem bila 2x pri neki vedeževalki Kati v Velenju (sicer nima nič uradno). Prerokovala mi je iz svinca in reči moram, da je ženska prava čarovnica!! V tistem svincu, ki ga vliva v vodo vidi vse. Tvoje lastnosti, tvojo preteklost, sedanjost, prihodnost. Meni so šle kocine pokonci, ko mi je govorila. Ženska je vedela o meni VSE. Tako, da…ja, ona ima resnično en dar, ni samo kvazi šlogarca.
lp!
Meni je ta ženska ( živi na Gorici) prerokovala iz voska, ki ga je vlivala v vodo in videla prav veliko, na kartah ni bila preveč prepričljiva. In kako je to potekalo z svincem- to pa prvič slišim. Mora biti zanimivo.In kako se ti je uresničila njena napoved za prihodnost? Imaš kakšno št. od nje, da bi šla pogledat kaj in kako? In koliko si odštela?
Hvala ti in lep dan!
Ja, ja, na Gorici v bloku živi.
Svinec je segrela do te mere, da je bil tekoč, in ga potem vlivala v vodo. Najbrž podobno kot pri vosku, so se potem naredile razne oblike, iz katerih je potem prerokovola. Mene je fasciniralo predvsem kako dobro je ugotovila, kaj se dogaja v mojem življenju. Nejnih napovedi za prihodnost si niti nisem zapomnila, saj sem šla bolj iz heca, pa tudi ni me zanimalo nič konkretnega, zato je bilo vse bolj splošno.
Kar se pa tiče plačila, se mi zdi, da reče, da daj toliko kot zmoreš. Mislim, da sem dala dva tisočaka.
Oprosti, prej sem prebrala vajino debato s Saharo. Na koncu si napisala, da če bi se Sahara rada prepirala bi prej povedala. No ja, sem si mislila. Se zgodi, da se s kakšno osebo, tudi preko foruma ne štekaš. Ampak sedaj vidim, da si ena ful zafrustrirana, oseba polna sebe, tečna ko hudič, ki bi se rada prepirala z vsakim.
A ti ni dovolj, da sprovociraš eno osebo, pol se pa spravljaš še na druge. Dej bodi malo človeška! Veš, tvoja “izobraženost”, ti ne bo pomagala. Ne, ne, narobe sem povedala, tvoj pravopis, ti ne bo pomagal v življenju, če pa imaš blato v sebi. Saj si rekla, da imaš blato, ne?!
Pa lep pozdrav!
Bani