Najdi forum

Hellov!

Ali kdo pozna kakšno dobro vedeževalko, po možnost iz Lj.

Hvala in lp!

Polona ! Sama se ukvarjam z vedeževanjem .Mogoče ti lahko kaj pomagam.

Meta,

vedno sem želela vprašati neko vedeževalko, kako poveš nekaj, kar ni ravno prijetno. Ali poveš ali zamolčiš? Mene je vedno držalo, da bi povprašala vedeževalko o tej ali oni stvari, pa mi mož pravi, da se potem v prihodnje ravnaš samo po tem, kar slišiš (ali samo pričakuješ tisto slabo in ne narediš nič za izbpljšanje ali pa veš da bo itak vse dobro in se sploh ne trudiš).
A svojo usodo tudi poznaš v detajle?

Kako pa “ordiniraš”?

Sorry za vprašanje, ampak firbec, saj veš…

Ni pravil,so le občutki-kaj povedati,kaj pa ne vidim na človeku samem.Držim se mota,da tam kjer ni izhoda-da se razumeva,to pomeni ,da tam kjer občutim,da bi z resnico naredila škodo,je pać ne povem-beri NE PRIKRIJEM AMPAK NE ODGOVORIM NA VPRAŠANJE !

Meta se da kej zmenit s tabo, ker sem zdej mal na dnu, pa bi mi koristilo kakšno prerokovanje…

Polona in ostale nikar ne nasedajte raznim tako imenovanim vedeževalkam. Hočejo samo na lahek način nekaj zaslužiti. Vse ostalo je lari fari. Na koncu ugotoviš, da tisto kar ti povejo, konec koncev veš že sama. Povejo stvari, ki so logične, da se zgodijo.
Pamet v roke ženske.

Jest ti lohk vedezujem. Povem ti lahko vse tisto, o cemer bi si zelela slisati in bos taaaakooo zadovoljna! Pa se zastonj bo!

Vedeževanje, …. o tem smo malo nazaj govorili tukaj, lahko si prebereš odgovore:

Če mi pišeš na mail, ti lahko izpolnim željo….

Lahko pa prideš in tudi vsi ostali vabljeni na brezplačno vedeževanje preko interneta na chatu društva Sonce, danes čet.14.nov ob 22. samo za vas vedežuje naš Borut, enostavno vnesi svoj nick in izberi sobo Default:

se vidimo, pa pa

lp
Edi

Jasnovidne sposobnosti imamo nekateri, meni ni težko videti prihodnost za nekoga, se pa s tem ne ukvarjam. Mislim, da je bolj smiselno vzeti svojo usodo v svoje roke, o tem, kako se to naredi je napisanih dosti knjig. Namesto prihodnosti rajši pogledam kaj človek narobe dela, misli ali govori, da to popravi in si ne kvari prihodnosti.

Tudi jaz mislim, da je namen vedeževanja predvsem to. Svetovanje, kako ravnati, da boš dosegel zastavljeni cilj.

In kje je konkreten odgovor?
Kje v Ljubljani je dobra vedeževalka?

Enkratna vedeževalka jaz jo večkrat pokličem in mi vse zadene v nulo. 090 44 00.

New Report

Close