Najdi forum

vedenjske in duševne motnje

Spoštovani

imel sem zdravnišlki pregled ,na pregledu mi je napisano bilo da imam duševne in vedenjske motnje  ,čeprav nikoli nisem bil pri psihiatru da bi mi dal diagnozo,pri zdravnici sem bil 2 minuti  in potem sem dobil ,napisano da imam motnje  duševne in vedenjske takrat sem prvič slišal in sem se začudil kako mi lahko nekdo kar tako dijagnozo postavi in v karton vpiše ,pred tem dve leti nisem bil pri zdravniku nazadnje ko sem bil mi ni nikjer pisalo v kartonu  za te motnje ,je mogoče da nekdo brez moje vednosti vpiše v karton ,dijagnozo? in ali je možno da so bili moji podatki zlorabljeni hvala za odgovor.

Pozdravljeni,

Manjka mi nekaj podatkov, da bi bolje razumela kontekst. Namreč, vedenjske in duševne motnje ni prava diagnoza, bolj opažanje, da na tem področju nekaj morda ni v redu in bi bilo potrebno dodatno preveriti kaj. Predvidevam, da ste bili na pregledu na medicini dela? Kaj je bil namen tega pregleda? Ste bil napoten iz službe? Ali zaradi prometnih prekrškov? Te informacije mi manjkajo, da bi vam znala več pomagati. Sicer v karton vpiše diagnozo le zdravnik, v kakšnem smislu mislite, da bi bili vaši podatki zlorabljeni?
Lep pozdrav,

Daniela Fiket

Daniela Fiket, dr. med., specialistka psihiatrije - transakcijska analitičarka, svetovalka Inštitut Neocortex; Kontakt: 070/760-769 ali [email protected]; Spletna stran: http://psihoterapija-fiket.si

New Report

Close