Najdi forum

Pozdravljeni. Pred pol leta sva se s fantom razšla po 5 letih (od tega dveh nenehnih prepirov). On me seveda takoj nadomesti z novo. Vse lepo in prav se umaknem vendar on želi, da ostaneva še naprej prijatelja v stikih in, da še prijateljujem tudi z njo. Medtem časom se jaz popolnoma umaknem, da bi njemu z novo steklo, vendar nastane težava, ker on želi, da se midve, mi trije družimo,, saj naju z bivšim povezuje veliko skupne družbe. Vendar jaz nisem za to. Vse te mesece pridejo na plan nekatere najine skrivnosti ipd, njegovo istočasno varanje obeh, vendar ona še naprej ostaja z njim, jaz pa se ne želim z njim družiti, saj se ne obnaša normalno. Na samem začetku veze z novo, me je delal ljubosumno, (zakaj je to počel, če pa je on pustil mene) ? Zakaj želi, da se družimo, če pa je on prekinil vezo? Zakaj želi, da ohranjava prijateljski odnos? Kliče me in se mi joče v telefon, če mi je obrnil hrbet, me dela ljubosumno, nenehno se prepirava, me pošlje že v PM, potem pa si zopet premisli. Zakaj pri bogu to počne že pol leta? Je rekel njegov kolega, ker mu je žal in sedaj ne zna tega popraviti, da se je z novo zašil, da vendarle ni ona to to, kar je najprej mislil in, da sedaj tega ne zna in ne želi priznat. Zato se midva nenehno prepirava, pa se skregava na smrt in se zopet pogovarjava. In tole traja že pol leta. Prosim za nasvet, ker ne razumem kaj sploh želi. Upira se na to, da gre samo za prijateljska čustva a mi nenehno očita, da mu nisem povedala, da sem se ločila. Potem sledi, da govori kako je ona to to in potem me zopet dela ljubosumno. Ko pa njemu kdo omeni, da ona ni najlepša, najboljša in vsekakor ni ideal in da nič ne zna delati (kuhati, pospravljati) pa je jezen na vse, ne mara sprejemati kritike na njen račun idr. Skratka že pol leta smo v začarane krogu, ona ne gre od njega, čeprav je dobila vse dokaze varanja, mene ne spusti on iz svoje bližine, če se ne javim po par dni je cel halo, potem se jaz obrnem in mu tudi to ne paše. Je pa tip moškega, ki se vedno hvali z ženskami in jih konstantno kritizira v moški družbi, ko pa je z njo pa je kot cucek, dobesedno jo vozi na delo v traktorju, jo vozi v delavnico, pa se mu frendi smejijo pa to negira in ne sprejema, skratka ne vidi se kaj počne. čeprav se je smejal on zmeraj njim ipd…Skratka kaj naj si mislim? Malo imam na sumu, da me resnično ni predelal in seveda tega ne bi priznal niti sebi kaj šele meni in njej. Kljub temu, da je prešla iz ene postelje v drugo v enem tednu jo on ščiti in zagovarja itd… Mene pa želi zmeraj za najboljšo prijateljico, ki ne bi smela rečt besede čez njo. Ko je pa sam z menoj v družbi pa je sladki kakor mucek, vendar mi ne daje ne komplimentov ne ničesar, samo na prijateljski odnos se sklicuje, ker hoče, da bi ona verjela, da ni prevarant, vendar je in to je že njegov 5 tak primer, kjer je izšel iz ene veze v drug z varanjem. Seveda ona verjame njemu ne meni. Zato se nenehno prepirava. Kaj naj naredim?

Samo prijavljeni uporabniki lahko vidijo priponke.

To je zato, ker ni prebolel bivše, čeprav jo je on pustil in ti si prehitro menjala partnerja in mislila, da si dobila terno…to ne obstaja.

veze-ljudi je potrebno predelati in šele na to graditi na novi…

kot je predhodnik napisal volk menja dlako, kože ne…

Čisto po domače, ni te prebolel, nove ne more odstaviti (očitno ni dovolj brihtna, da bi dojela, da jo ves čas vara) in bo to počel dokler bo lahko…Tebi svetujem, da se ti popolnoma umakneš od njega, popolnoma bodi hladna in boš videla njegovo reakcijo. Mogoče bo novo pustil in prišel nazaj ali pa te bi imel rad za rezervo, če mu tu spodleti. V vsakem primeru TI prekini prijateljstvo.

najbolje, da se dva dni tolčeš z glavo v zid, morda ti bo potem kapnilo.
Ko te bo glava nehala boleti, pa ga izbriši iz vseh svojih omrežij, telefona itd in se mu nikoli več ne javi.
Razen, če bi rada, da sedanjo pusti in se vrne k tebi kot polit cucek.

Neumna si, ker še vedno njega postavljaš na prvo mesto. Mu daješ vso pozornost, mu daješ energijo, pa se še sekiraš za njega in njegov odnos. Kaj te briga? Reči NE, blokiraj cifro, pa fertik. Če prijatelji vabijo oba, reči NE GREM, ČE JE ON TAM. Fertik. Reči STOP STRUPENEMU ODNOSU!

Kaj pri bogu pa tebi ni jasno? Je bivši? JE. Torej?

Fant ima narcisoidno osebnostno motnjo. Obe ste v soodvisniškem odnosu z njim, ki je podoben heroinski odvisnosti. Tebi se vidi, da ti je porušil osebne meje. Ni pomembno kaj bi on, pomembno je kaj bi ti. Ni mu do tebe, ne ve kaj je ljubezen. Potrebuje tvojo energijo (hrano zase). Pošči terapevta, ki ima sam izkušnje z NOM. Vsak ni dober. Težko boš zmogla sama. Za prvo ti svetujem, da blokiraš njega, njo, prijatelje in vso njegovo družino. Težko bo, vendar potrudi se. Bodi močna. Motnja je neozdravljiva. Opusti upanje, ni nobenga upanja. Veliko poguma in sreče ti želim.

Zablokiraj številko in ne boš imela nobenega od teh problemov. V kolikor tega ne zmoreš, to pomeni, da ga tudi ti nisi prebolela.
Drugače pa veš kako pravijo, drek bolj ko mešaš bolj smrdi. Torej pusti pri miru, njega, njegovo zdajšnjo, bodočo, bivšo in družbo.
Srečno…

Jooj pa kje najdete take tipe?
Koliko ste pa stari?

Model je kot otrok, ki je zavrgel igračo in si omislil novo, hkrati pa staro špara nekje, ker nikoli ne veš, kdaj pride prav. Upam, da sem bila dovolj nazorna.

Če je on prekinil vajino vezo, nima nobene pravice karkoli zahtevati od tebe – še posebej ne prijateljstva.
Toksičen je do sebe in do drugih, posebej do tebe in njegove zdajšnje partnerke.

Blokiraj njegovo telefonsko.
Izbriši ga z vseh omrežij.
Res ni vreden tvojega časa.

Odgovor na objavo uporabnika
z glavo v zid, 01.02.2021 ob 10:39

najbolje, da se dva dni tolčeš z glavo v zid, morda ti bo potem kapnilo.
Ko te bo glava nehala boleti, pa ga izbriši iz vseh svojih omrežij, telefona itd in se mu nikoli več ne javi.
Razen, če bi rada, da sedanjo pusti in se vrne k tebi kot polit cucek.

Bravo super ste napisali! Imela sem podobno izkusnjo in tole kar ste napisali je v nulo… Ni mu pomoci, ker je narcis. Super pa ste tudi svetovali gospe, da si naj poisce pomoc, ker res je, ko prides v kremplje narcisa, te lahko dejansko razmaje do temeljev….

 

New Report

Close