Najdi forum

večna vprašanja

Lep pozdrav vsem!

Ta vprašanja so najbrž bila že v obravnavi, a bi vas vseeno prosila, če mi lahko nanje odgovorite.

1) Kdaj je najbolje trenirati – zjutraj ali zvecer? Če zjutraj – pred zajtrkom?

2) Kako je s hrano po treningu – sem zasledila, da je treba nekaj pojesti; kaj in kdaj najkasneje (če recimo treniram zvečer, naj jem po treningu, denimo ob devetih, desetih??)?

Hvala!

1. najboljsi termin za izgubo mascobe je zjutraj na tesce, ce imas v mislis aerobne treninge (prej spij edino kaksen mocan kofe pa vodo).
2. po vsakem treningu je treba jest pa tudi ce je polnoc.

Hvala, lahko še vprašam, kaj jesti po treningu? Sem prebrala, da naj bi bil morda celo glavni obrok po treningu – je to res? Kakšna hrana po treningu torej?

Pozdravček!

Zakaj kava zjutraj pred treningom??

Glavni obrok po treningu je super, ce ga imas sredi dneva. Redko kdo je pripravljen pa ob 11h zvecer poln obrok pojest, ker si ponavadi prevec zje…

Kava pa deluje kot pozivilo, nekako tako, kot da bi telo postavla v visjo prestavo in tako tisti jutranji cas, ko je najboljse kurit mascobo, se dodatno izkoristis. Seveda potem obstajajo se zelo zanimive variante s prepovedanimi substancami, samo to je za tiste, ki poznajo svoje telo in ga tudi pravilno hranijo, kajti prej ti nobena “tabletka” ne bo pomagala.

ojla grega se ne strinjam s tem ko si reku da so prepovedane substance za tiste k poznajo svoje telo to ni za nobenha k skodi vsakmu le da je lahko za nekatire katirih srce ni navajeno naporov usodno….

Grega,

Pridružujem se Body. Na tem forumu si ne želimo nobenega nasveta, ki propagira prepovedana zdravila( “doping”) . Noben doping ni zdrav. Recimo, da na neki način razumem vrhunske športnike ker se tam vrti veliki denar. Da pa sam sebi škoduješ samo zato, da bi kratkoročno “lepše” izgledal je velika norost, ki jo prej ali pozneje plačaš.

New Report

Close