Najdi forum

Živjo vsem!

Samo eno vprašanje imam, ko brskam in prebiram vprašanja in odgovore tistih, ki so varali oni, ali njihovi partnerji. Če si ti nekoga prevaral z nekom, ki ima že partnerja, pa razmiljaš o tem, da bi bi potem z njim skupaj, ker je dober in si zaljubljen v njega ali si prepričan, da ne bo on ponovno tebe prevaral z nekom, ko bo v isti ali podobni situaciji, kot je bil s teboj?

Lep dopust vsem!

Draga Roža, pravijo, kdor ne reskira, ne prfitira. Moj sedanji mož je bil, preden sva se spoznala, poročen in je ženi vsa leta veselo skakal čez plot. V zakonu je bil nesrečen, ker je bila pač žena taka in taka, on pa tak in tak in to ni šlo skupaj. Ko sem ga spoznala sem se zaljubila vanj, a sem ves čas nekako mislila, da sem le ena od avantur, pa se je izkazalo drugače. Zdaj sva skupaj 10 let (poročena 9) in vse je OK. Popolnoma mu zaupam, po drugi strani pa tudi vem, da nima časa za avanturice (delava skupaj) :)))

Ko sva se poročila so nama večinoma pripisovali največ dve, tri leta. Pa so se vsi zmotili.
Torej…

Mojca, v vsem se strinjam s tabo, razen v eni stvari. Ce v zakonu nisi srecen – zakon prekini.

Noben riziko ni, celo skrajno strahopetno in hinavstvo je – obdelovati tuje vrticke, doma pa ohranjati rezervno varijanto, ce bi sle stvari narobe.

Lp,
Tommy

ja se strinjam, čeprav, da je v zakonu nekaj narobe se zaveš takrat ko začneš iskat drugje. pa še to ne prvi dan, ampak traja že nekaj časa.

Hvala, Tommy, tudi jaz mislim tako, vendar sam veš, da mnogo zakonov ostaja na papirju le zaradi otrok. Tudi v tem primeru je bilo (žal) tako.

To je eden od razlogov, zakaj jaz ne bi nikoli hotela imeti ničesar z moškim, ki je poročen ali ima punco. Naj najprej razčisti z njo, potem pa začne z novo vezo.

New Report

Close