večje številke čevljev-kje v Lj.?
Pozdravljeni!
Že večkrat ste mi pomagali, zato se obračam na vas. Imam hčeko najstnico, ki ima št. čevljev 41. Vedno odhajamo s solzami v očeh iz trgovin, saj npr.Mass kjer ji je marsikaj všeč pa večkrat tudi kaj ugodnega nima ustreznih št. za njo.
Ali morda veste kje v Ljubljani poleg Jello na Rudniku, pa Peko, še nudijo večje številke čevljev.
Zelo bom hvaležna za odgovor saj se znižanja bližajo in bi bilo morda kaj tudi za naš žep.
Pozdravljena,
tudi jaz imam ogromno nogo in imam kar nekaj izkušenj s tem. Poleg Peka delajo ženske čevlje do številke 43 še v Alpini. Imajo pa kar nekaj čevljev za velike noge v trgovini oz. popravljalnici čevljev CVEK nasproti glavne tržnice v Ljubljani. Vhod je skozi prehod nasproti Vodnikovega spomenika , potem pa na dvorišče.
LP,Kaja
Tudi jaz imam št. 41 in sem ugotovila, da če hočem take čevlje, ki so mi všeč – potem ne smem čakati in jih kupovati, ko se mi zdi, da je že skrajni čas za nove čevlje, ampak moram v trgovino takoj, ko pride “sveža” pošiljka. Se pravi, ko se začne obračati sezona. Takrat imajo vedno od vsakega modela nekaj parov št. 41, tudi v MASS.