Najdi forum

Večje stanovanje v SLOV. BISTRICI

Vem, da ne spada sem, pa vendar:

iščem večje stanovanje v Slov. Bistrici, 3-4 sobno.
Če je slučajno tukaj kakšna Bistričanka…

LP,
Alenka

ponavadi se ne oglašam in samo prebiram ampak tole je pa too much………..

kako si lahko tako brezsrčna in egoistična….pa tvoj stavek “saj vem da ne paše sem pa vendar”………

mislim da si ena BABA ………. ki misli samo na sebe in jo prav briga ali drugi trpijo ali ne……….

naslov foruma je lepo ko starši žalujejo ti pa sprašuješ za večje stanovanje?????????

upam da te bo še katera okarala ker tole je pa res preveč

Se pridružujem Mo-jevim besedam. In ravno ta forum si izbrala, ravno tega izmed mnogih drugih, kjer bi tema mogoče celo sedla na plodna tla.

Daj, drugič malo poglej kam in kaj pišeš. Na tem forumu ljudi niti malo ne zanimajo majhna ali pa velika stanovanja. Tukaj se rešujejo drugi problemi.

Malo spoštovanja,prosim.

no coment

Vem, da nisi želela nič slabega – a vendar: malce spoštovanja ne bo odveč… Žalujočim mamicam je malo mar za oddajo stanovanja, verjemi 🙁

Več sreče drugje!

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~ NeVeR RuN FaStEr ThAn YoUr GuArDiAn AnGeL cAn FlY ~

Mislim, a nimaš nobenega občutka, ali kaj. Ponavadi sem tolerantna do različnih neumnosti, ampak tole se pa meni zdi najmanj neokusno, če ne kaj hujšega, da tale post nasloviš na tale forum.

ma to ni res
da te ni sram – pa še celo veš, da ne spada sem
:-(((

Toliko forumov je, ti pa greš pisat ravno na tega. Kaj nimaš nobene kulture ?

No, najprej nam z Bogom grozijo in nam kar sami sodijo,
zdaj še stanovanje iščejo :), čeprav ”to ne spada sem”
Patetično

Brez spoštovanja,do tistih ki žalujejo oz. imajo tovrstne probleme.
DA TE NI SRAM!!
Pa še veš, da delaš narobe!!!!!!!!!!

Bodi vsaj tako fer,in se OPRAVIČI!!!

ti si patetična tinta

Zelo, zelo sem se zmotila. Šele sedaj sem opazila. Nikakor nisem nameravala postaviti tega vprašanja sem, res je bila pomota, velika pomota.
Prosim, sprejmite opravičilo.

Mislim na vas.

Alenka

Razumem, da se človek zmoti. Hvala za tvoje misli.

Pozdravček.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~ NeVeR RuN FaStEr ThAn YoUr GuArDiAn AnGeL cAn FlY ~

New Report

Close