Jaz si privoščim kakšen košček čokolade (a resnično redko, saj s tem nimam tako velikih težav – mislim željo po sladkem).
Za ostalo pa zvečer likam, delam kaj na računalnik ali berem ful dobro knjigo, ki me potegne.
Gledam pa tudi na to, da večerjam nekje do osme ure zvečer, da jem počasi in predvsem uživam ob hrani. Kadar mi to uspe, lakote ni, niti občasnih napadov in podobno.
Drži se in javi se še kaj
MArika
Tudi mene vsak dan najmanj 1x prime, da bi pojedla nekaj sladkega. Jaz to enostavno prezrem, kajti to je samo v moji glavi. Če pa me še vedno muči, spijem kakšen multivitaminski napitek, si dam v usta orbitov žvečilni ali pa grizljam korenček. Nekako gre. Včasih pa si tudi privoščim rebrco čokolade z malo maščobami.
No, tako nekako se potrudi še ti.
Lep večer s čimmanj mučenja ti želim!
Ma ni stvar v “uboganju”, fora je v tem, da te telo samo sili da prigrizneš v nekaj sladkega.
Jaz sem pred M in imam grozne želje po tem. Ne morem se brzdat!!!
Danes cel dan ok, po večerji pa ….končalo se je z rebrom čokolade in 3 žlicami medu. Pol pa slaba volja. Ampak se res ne morem upret. Kaj vem, hormoni pa to. In to se mi dogaja od kar pomnem. Pred menstro je vedno krizaaaa.
Eva, se strinjam!
Tudi, ce si ze dopustimo kako pregreho, se moramo znat sestavit in it dalje.
To je bilo drugace meni eno vecjih ‘razodetij’ kar se tice pri iskanju ravnotezja pri prehranjevanju. Enostavno it dalje in se ne sesuti zaradi ene greske.
Se pa sicer zvecer skusam cimbolj zaposlit, cimmanj TVja, delam si kake zeliscne cajcke ipd.
Punce, nisem mogla razbrat, če se vam ta sladka kriza pojavlja med hujšanjem.
Tudi jaz sem se pred dnevi vpisala med tiste ki hujšajo – dieto sem že enkrat prej uspešno preverila, če se zapustiš pa vemo kako je – no, hočem povedati, da ob tej dieti nimam nobene sladke želje; na začetku imam zvečer lakoto in zaželim si kaj od ogljikovih hidratov. Tele dni sem se zadovoljlila s tremi svežimi slivami.
Priporočila, ki sem ji dobila ob tej dieti (velja tudi za druge) so bile ravno slive in to suhe ali marelice. Na najbolj zdrav način poteši sladko lakoto. Veliko uspeha vsem
Zivjo!
Pri meni “vzge”, ce si grem umit zobe – tako dobijo mozgani informacijo, da po umitih zobeh sledi le se spanje in nic vec hrane.
No pa kljub temu je seveda potrebno samopremagovanje – jaz si recem, da ko se zjutraj zbudim, lahko pojem tudi celo cokolado, ce mi bo pasalo, ampak ponavadi me do jutra ta zelja kar mine.
Veliko srece!