Najdi forum

živjo.

stara sem 28 let in prihajam iz Ljubljane. Sem posvojena in mi to ne predstavlja niti najmanjšega problema. O tem mi ni problema govoriti, kar se nekateri čudijo in so, ko izvedo to, zelo previdni pri vprašanjih, kar je edino kar me moti. No ja pa dosti o tem. Zadeva je sledeča. Gospa, ki me je rodila je pred mano rodila še 2 otroka in ju dala v posvojitev. Od kar sem to izvedela me zanima kdo sta in kje sta ta dva otroka (sedaj sta že odrasla 🙂 ). Kako bi lahko dobila o njiju kakršnekoli podatke?

Hvala in LP

Katarin nimam izkušenj s takimi situaciji. Mislim, da je najboljše da se obrneš na csd, če veš kateri je takrat izpeljal tvojo posvojitev boš najverjetneje dobila pri njih željene informacije… predvidevam, da je isti center izpeljal tvojo in vse ostale posvojitve.

Ja moram ti napisati,da vse informacije lahko dobiš na socialni službi v svoji okolici.Oni ti bodo pomagali in te usmerjali.

Katarin, zelo lepo bi te prosila, da mi pišeš na zasebno stran….rada bi te marsikaj vprašala in morda enkrat za vedno odkrila skrivnosti svojega otroštva. Že vnaprej se ti lepo zahavaljujem. papa

dark queen

dark queen

New Report

Close