Ciao Goran in vsi ostali!!
Stara sem 20 let, visoka 160cm in imam okoli 40kg.. Jem večkrat na dan in jem raznoliko prehrano ampak se nikakor ne morem zrediti… Bila sem že pri zdravniku, če je slučajno kaj narobe s ščitnico pa je vse ok. No in kaj bi pravzaprav rada…? Rada bi se zredila in pridobila mišično maso oz rada bi imela lepše oblikovano telo… (predvsem pa zadnjico)!! Začela sem z vajami za noge in zadnjico in z vajami za trebušne mišice iz člankov na http://www.mojTrener.com. Za zgornji del pa delam različne vaje z dvema 2kg ročkama.
Treniram doma in lahko bi si tudi kupila kakšen pripomoček (samo ne vem kateri)!?
Prosila bi za nasvet… Kaj naj jem, da se bom zredila? Kako naj treniram in s katerimi pripomočki?
Želim vam veliko uspehov pri reševanju tovrstnih problemov in pri vadbi oz. treningih!!!
Hvala za odgovor-e!!!
lp Niki*
LP!
Iz lastnih izkusenj ti svetujem, da jej testenine, in kruh, pa se bos en dva tri zredila, seveda pa ne potzabi na telovadbo, vaje pa kr delaj se naprej, odvisno pa je tudi od tvoje konstitucije telesa, kar se deduje, ce je tvoja mami tut bolj suha, bos ti najverjetneje se tudi tezko zredila, drugace pa velik uspeha zelim!