Najdi forum

Včerajšnje hitro srečanje…

Moj Jaša ima v nedeljo zadnjo nogometno tekmo, potem pa srečanje otroci – starši. Srce mi pravi, da moram biti zraven.
Če se dobite, se imejte lepo – bom mislila na vas. Naslednjič bom pa zagotovo z vami.
Lp Vanja

Kaj pa če potem vseeno prestavimo? Ne vem no, napišite, kaj mislite.
Lp vsem!

Lahko.

Oj,
kako ste zmenjene, za nedeljo? Če bo srečanje, grem tudi jaz.
Ker ni ogrevanja je mojemu Jaši nogomet odpadel.
Pravkar sem se vrnila z druženja, ki ga je organiziral Hospic. Pesmi za dušo, solze so kar tekle… Je bilo pa veliko ljudi, preveč da bi se s kom družila.
Lp Vanja

Jaz sem mislila, da odpade. Pa mislim, da bi bilo tudi prav, da lahko tudi Petra pride. Če smo že na našem koncu seveda. Jaz sem za datum, ki večini ustreza. Pa morda kak popoldan od 27. do 30.12.?

Mislim na vse nas v teh težkih dneh in mi je vsaj malo lažje …
Objem vsem.

Zdravo punce!

Tudi jaz sem za to, da se prestavi na kak drug datum, ki bo usrezal vsem nam.
Predvsem pa, če gremo v MB bi želela, da je “ena Petra” tudi tam.
Zmenimo se za drug datum..

Bučka

Pozdravljene,

Frida!
Imam pedlog, da bi se dobile 28.12.06 ob 13.00 v Mariboru, gremo mogoče nekam na kosilo, potem pa se ti pridružimo na Polju belih vrtnic ob 17.00, kjer bomo vsi skupaj prižgali lučke za naše zvezdice, če ti seveda naša prisotnost ne bo moteča ali pa imaš mogoče že kakšen drugačen plan za ta dan.

Mislim, da se mora najprej strinjati z mojim predlogom Frida, potem pa se lahko menimo naprej.

Veliko moči vsem, Nataša

Nataša!

Veš, da bi na ta dan vseeno rada bila skupaj z možem. ne bi bilo prav…

Lahko pa kak dan prej ali kasneje.

A niso obup ti prazniki? Jaz sem že čisto uničena.

Objem.

Frida, čisto razumljivo, saj prav zato sem hotela najprej tvoje mnenje.

Mogoče bom drug teden na vašem koncu pa se ti oglasim na mobi in bi si lahko skupaj privoščili kakšno kavo v miru.

Lep pozdrav vsem skupaj, Nataša

O krasno. Špela ima mojo številko. Ne bi je rada tu javno napisala. Samo kak dan prej bi že rada vedela, da se ne zmenim za kaj drugo.

Mislim nate in ti želim moči, ker vem da jo sedaj v teh prazničnih dneh, ko so drugim največji problem neprespanost in žurke, potrebuješ.

New Report

Close