Včerajšnje hitro srečanje…
Pozdravljene punce!
Rada bi se le zahvalila za včerajšnje druženje, ki je bilo lepo a hkrati žalostno in podoživljanje ran. Od izgube ljubljene osebe do podoživljanje ljudi, ki so nam ali pa nam niso ob hudem stali ob strani.
Prav potrebovala sem to, prav potrbovala sem, da spustim ven malo jeze, ki se je nabrala do oseb, ki me niso znale poslušati in razumeti, predvsem tistih od katerih sem pričakovala več. Upam sicer, da nisem pretiravala…a danes se počutim malo bolje ker vem, da sicer znam odpuščati, a včasih pride tudi kakšna misel in jeza, za ketero mislim, da je že pozabljena, je pa fino to deliti z ljudmi, ki me razumejo.
Nataša najbolj mislim nate in ti pošiljam objem. Vanja le tako naprej in imej prepričanja, ki te vodijo vsaj do malega nasmeha, Špela ti tako ali tako veš, Frida tebi pa želim veliko moči čeprav vem, da si močna punca.
Hvala vam vsem!
Bučka1
Pozdravljene!
Bučka hvala za napisano in vesela sem, da sem tudi tebe spoznala.
Tudi sama sem se po tem srečanju počutila veliko bolje. Lepo vas je bilo spet videti in deliti trenutke z vami, čeprav so bile zraven tudi solze. Z vami se jaz počutim jaz, z vsemi težavami in z vso bolečino, ki jo nosim v sebi. Vem, da le z vami lahko delim te moje občutke, ki so včasih res neznosni.
Še enkrat bi se vam rada zahvalila za te trenutke in veselim se ponovnega srečanja z vami.
Vsem vam želim čimveč notranjega miru in kar se da uspešen teden.
Lep pozdrav, Nataša
Tudi jaz se vam vsem zahvaljujem. Sem prav vesela, da se nam je uspelo tako na hitro zbrati.
In tudi meni takšna srečanja pomagajo. Čeprav danes skoraj normalno funkcioniram in tiste hude stiske niso del vsakdana (še vedno pa so tu), je le dobro vedeti, da se razumemo – in da nismo ni z nami nič narobe, če smo jezni, osamljeni ali če imamo včasih občutek, da ne zmoremo več. Da le nismo sami.
Lep dan vsem!
Punce tudi meni ste polepšale vikend! Največja hvala gre seveda Špeli, ki nas je tako hitro zorganizirala. Moj vikend je bil zaradi vas bolj znosen in celo malo veder.
Kot si napisala Nataša, kakšno olajšanje, ko si lahko to kar si. Jaz sem od te maske velikokrat tako utrujena.
In vem, da mi bo z vami lažje prestati prihajajoče praznike. Se vidimo na Štajerskem.
Hvala.
Pozdravljene punce
Meni je tudi vseeno, al v soboto, al v nedeljo.
Samo da se prej dogovorimo, kako gremo iz Lj.
Petra, sem pravkar gledala Vlak življenja. Tako resnično. Nekaj me sili, da ga gledam znova in znova. Zraven se zjokam in naredim prostor novim solzam. In tako dan na dan, pa se počasi bližamo glavnemu kolodvoru.
Želim vam sanje, takšne resnične Vanja