Včeraj
…je bil v mojem mini univerzumu prav poseben dan….rojstni dan…pa še to ne kateri koli…25/25…leta/dan, da ne bo pomote….zagrenilo ga je to, da se dve bitjeci nista spominili name..:(…pač nista prava frenda, ne?…zanima me pa sledeče: kakšne cilje si postavljate diskutanti tukaj, da jih dosežete do 30. leta?..in kako se poberete, če jih slučajno ne dosežete?…
VSE NAJBOLJŠE TI ŽELIM.
Priznam, da so se me prijatelji že spomnili in ne boš verjela takoj zjutraj (še pred 7.00) me je prijateljica presenetila z veliko čokolado.
Full sem srečna in enako želim tudi tebi. Cilji: moraš jih imeti in vsak dan nekaj storiti, da jih boš dosegla. Če jih ne dosežeš, si umisli podcilje in ne misli na neuspeh, pa ti bo zagotovo VSE uspelo. Ker neuspeha NI, so samo ljudje, ki ne vztrajajo dovolj dolgo. Ciljaj čimvišje! Pa SREČNO!
Sončka pošiljam VSEM.
A ni malo tvegano postavljati roke na pet let? Razen ene zadeve, seveda. Da se boš imela v tem petletnem obdobju samo fajn. To je en tak realen cilj 🙂
Pa še en cilj si lahko zastaviš, da boš čez pet let zgledala ravno tako dobro, če ne še boljše, kot zdaj. To je tudi realen cilj 🙂
Če pa si že zdaj postavljaš take cilje, pri katerih je stopnja tveganja tolikšna, da že zdaj ne veš, kako se boš pobirala….hmmm. Potem si raje ne postavljaj takih ciljev, a ne? Potem se raje pusti prijetno presenetiti.
IN VSE NAJBOLJŠE ZA NEROJSTNI DAN! Zaželi si kaj tudi za nerojstni dan. V letu jih je kar 364! Kiss!
hvala vsem za simpatične misli in želje…saj se je tudi danes nekdo z zamudo spomnil name..je pomešal datume…:)….cilje pa imam kratkoročne…in bom vzela pod drobnogled vsaj enega od ponujenih – boljše izgledati….čeprav reees ne vem, kako se da preseči popolnost…:)))…šala, da ne bo pomote….lep dan naprej..in vse naj naj- – pa če praznujete ali ne….:)