Najdi forum

Naslovnica Forum Duševno zdravje in odnosi Odnosi in socialna prva pomoč Za ženske v stiski važno obvestilo ; ODDAJA O POSILSTVU NA RTV SLO se danes snema

važno obvestilo ; ODDAJA O POSILSTVU NA RTV SLO se danes snema

Pozdravljene!

Prejela sem obvestilo,od formurašice,da danes snema pogovorno oddajo o posilstvu.Pripovedovala bo svojo zgodbo.

Kdaj bo ta oddaja točno,še ne.Boste obveščeni naknadno!

Držimo pesti,da se bo držala pogumno pred kamerami in da bo zmogla povedati svojo zgodno!?!

Srečno!

lp Maja

ja, oddajo smo posneli. v živo in me ne bodo “skrili” kot se to dogaja ponavadi. vem, da znabiti za mojo primarno družino neprijetno, toda tudi zanje bi bilo fino, da pride čas, ko se morajo soočiti s tem našim družinskim “okostnjakom”.

govorila sem o vseh vrstah spolnega nasilja. upam, da sem zajela kar največji krog. imam pa besedo novinarke, da se bo o tem še govorilo in skrajni čas bi bil, da o tem začnejo poučevati otroke tudi v šolah.

Pozdravljena!

Lepo da si se javila in sporočila kako je bilo!

Vsekakor se strinjam,da bi bilo potrebno to prakticirat tudi po šolah,da so otroci seznanjeni.

Še enkrat hvala in srečno!

lp Maja - moderatorka na forumu za žrtve spolnih zlorab ~~¤¤~~¤¤~~¤¤~~¤¤~~¤¤~~¤¤~~¤¤~~¤¤~~¤¤~~¤¤~~¤¤~~¤¤~~¤¤~~¤¤~~ Naj ti bo dan s soncem obsijan, z lepimi mislimi obdan in pozitivno naravnan ~~¤¤~~¤¤~~¤¤~~¤¤~~¤¤~~¤¤~~¤¤~~¤¤~~¤¤~~¤¤~~¤¤~~¤¤~~¤¤~~¤¤~~

New Report

Close