Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Splošno Zdravstvo pri nas? vazektomija – moški

vazektomija – moški

nova spletna stran z informacijami o vazektomiji.

Nekaj je še potrebno dopolnit, glavnina je pa že.

http://www.vazektomija.si

Ne nobenih drugih težav!!!

In moram povedat, da sam poseg res ni nič posebnega, domov sem se peljal že 10 minut po njem.

A kdo ve kolk je doplačila pri vazektomiji če nimaš dodatnega?

Nismo imeli vsi take sreče.Poseg sem napravil pred 20 leti,sledila so huda vnetja s krvjo v vodi 3 mesece in hitro povečano prostato, izredno boleč občutek ob izlivu ko se semenčice na silo zadržijo. Problem je tudi potenca po 50 letu. Vsekakor sem hotel biti odgovoren po rojstvu 5 otroka,čeprav se žena ni strinjala s posegom.Oba sva visoko izobražena,ampak 5 otrok je dovolj.Sedaj so že odrasli,pridni,ponosen sem ,da so takšni kot so,jaz pa pri 61 letih,že 10 let brez sexa.

Uff…Veno…tale vaša izkušnja…Nič ne zavidam.  Jaz sem ravno po posegu cc 11 dni.    2 dni po posegu so mi jajčka kar precej otekla (skoraj x2) in pomodrela vsa mošnja, na srečo  brez dodatne bolečine.  Sam spolni odnos brez nekih težav…edino kar je vse skupaj malo razboleno  (vse v meji normale-ni nobene hude bolečine,(nič kaj več kot takoj po posegu) se da vse lepo zdržat) si bolj previden-razumljivo. Ve kdo, kdaj te šivi odpadejo…po kolikšnem času?  Jaz imam občutek, da se zaradi tega cverna noče povsem zacelit. Oteklina mod je po nekaj dneh oplahnela, “modra” mošnja pa v teh dneh dobiva naravno barvo. Kot vsak poseg v telo, je tudi ta malo neprijeten , tudi bolečina, oteklina je pričakovana po posegu (vsaj zame) Sedaj samo še čakam, da šiv odpade. Je pa vsak poseg v telo lahko bolj ali manj rizičen. Naj omenim samo 2 leti nazaj (C19) …koliko se jih je SLEPO CEPILO z netestiranim cepivom?? A to pa ni rizkantno? Povsem neznano in so se vseeno slepo podali v to. Pa pustimo, to ni tema za tu! Srečno vsem!

New Report

Close