Najdi forum

Vaše mnenje prosim

S partnerjem živiva skupaj 27 let, v teh letih sva marsikaj izkusila, se marsičesa naučila, se spremenila, sva prijatelja, veliko se pogovarjava, si dopuščava, da imava vsak svoje potrebe, tudi ločen dopust si vzameva, se tudi spreva, si ne zameriva, si izražava čustva, v glavnem imava nenavaden odnos(tako pravijo drugi), meni pa se zdi, da sva si pač oblikovala takega, ki nama trenutno najbolj ustreza.Moj partnem je imel, preden sva se spoznala, nekaj seksualnih izkušenj, jaz pa ne. Zato me je mnogokrat zagrabila želja, da bi poskusila seksualni odnos še s kakšnim drugim moškim, vendar takega, ki bi mi z tega vidika ustrezal, nisem srečala. Do letošnjega srečanja s sošolci, kjer mi je zaigralo srce v pogovoru s sošolcem, s katerim sva se veliko družila v srednji šoli in imela prijatelski odnos, seksala nisva. Zdaj pa očitno oba bi. Včasih se srečava, poklepetava, se prijatesko objameva, si pošljeva kakšen SMS. Razmišljam o njem in sanjarim o seksu z njim. Partnerju sem to povedala, ničesar mi ne prepoveduje, je malo ljubosumen, vendar se ne vtika. Sm v dilemi: naj se spustim v spolni odnos ali ne?Včasih bi se, včasih pa imam take zadržke, da niti pod razno ne. Sem pač razdvojena. Malo me je tudi strah, kaj bi mi to prineslo, kaj odneslo, kako bi to vplivalo na moj odnos s partnerjem. (on pravi, da v letih najinega odnosa ni imel drugih žensk in to mu verjamem)Prosim vas, da mi napišete vaše razmišljanje, ki se vam je porodilo ob branju mojega opisa.

Na vprašanje, ki ste mi ga zastavili si boste pač morali odgovoriti sami. Kaj si jaz mislim o tem je popolnoma nepomembno, ker jaz nisem vi in ne živim vašega odnosa. Pravite, da sta si s partnerjam ustvarila poseben odnos in da sta z njim zadovoljna. Če je tako potem je vse v redu in tudi odgovor na vprašanje že imate. Vaša motivacija, da ste se obrnili name je v tem, ker želite odgovornost za dejanje, ki vas mika, kljub temu, da se zavedate, da bi bile posledice lahko neugodne, preložiti name. Žal to ne bo šlo, zato skrbno pretehtajte svojo odločitev.

Alenka B

Svoj odnos z možem si opisala precej podobno kot bi ga jaz … in tudi dilema-poskusiti sex z drugim je tema mojih sanjarjenj..
samo ko odprem oči vem da tega pravzaprav nočem,.. sem pred leti bila že zelo blizu.in to z res postavnim mlajšim pa sem se v zadnjem trenutku premislila…
veš če bi ti bil sex všeč je v nevarnosti tvoj zakon, če pa bi bilo slabše kot doma bi ti bilo žal…
don t do it!
stara sem 40…

New Report

Close