Najdi forum

vaše mnenje o slimline

Ojla Frishe,
običajno hodim s partnerjem (ko so prisotni še moški v večernih terminih) s pričetkom ponavadi okoli 19.30-20.30.
Tako da je časovno odvisno, kdaj se ‘ženski del’ sprazni :).

Pozdravček,
Bojana

Morda samo v vednost…sem bila v Slim Line-u in v Linea Snelli in moram povedati, da ima salon Linea Snella v Mariboru iste cene kot Slim Line…torej tudi v ceni ni več nobene razlike. Pri njih kupite cm in ne programa, imajo dodatne terapije kot so ultrazvok in kmalu dobijo še nov aparat…jaz sem se torej odločila za Linea Snello. Če vas zanima še kaj, pa pokličite punce, so zelo ustrežljive in prijazne.

Lp

OMG – meni ni čisto nič jasno. En folk za kruh nima – nakateri pa plačujete med 150-200 EUR na mesec, da si kile stopite. Dajte malo razmislite kako je, če imaš otroka ali dva, ostaneš brez službe – samo ena plača ostane za preživetje, prihranki garantirano hitro skopnijo, položnice se itak samo dražijo in na koncu ni kaj za v lonec dati – hitro shujšaš. Že živci te poberejo.
O.K., da se ne oddaljim od teme. Ker sem gor rasla ob pretežki mami, ki je probala vse živo od shujševalnih tablet, praškov, mazil in pripomočkov, ki so bili takrat (sicer skromno zastopani) na voljo, sem že zgodaj ugotovila, da je to vse skupaj en velik nateg. In ne verjamem, da so na dolgi rok takšni programi preoblikovanja telesa tudi učinkoviti. Ker si lahko samo zdravje uničiš, pomaga pa itak nič, če res ne spremeniš življenjskega sloga na splošno – ob predpostavki seveda, da nimaš kakšnih drugih zdravstvenih težav ( ščitnica, sladkorna bolezen…).
No, zdaj me pa spljuvajte

Coco1, kako to misliš iste cene?

Meni so naračunali pri Lineji 3 mesečni program isto kot pri Slim Line 5 mesečni.
15 letna razlika v tehnologiji pa je tudi ogromna! Poleg tega je ambient 100:1 v prid Slim Line…

Zato za Linejo ne želim več slišati 🙂
Bojana

@Coco1 Poglej in se sama prepričaj!

Ali kaj veste kaj se dogaja s studijem Slim line v Celju? Bila sem tam, ampak je vse zaprto. Na prvi pogled izgleda, da je propadlo…

Slim line je čisti nateg, kupila sem kuponček, ki jih stalno objavljajo na teh portalih. Bila sem pri njih v Ljubljani, obljubljajo veliko, rezultatov ni. Še najbolj problematično pa je to, da studio zaradi pomanjkanja strank sredi tedna kar zaprejo in ti to skomunicirajo kar na sms, da včasih porabiš cel teden, da jih sploh dobiš na telefon, da je notri zaposlena samo ena oseba, ki se sicer trudi, a v nobenem primeru ne more zagotavljati storitve kakršno obljubljajo. Občasno je tam tudi nek mladenič, očitno veliki šef, ki se dere po studiu in krega zaposleno.
Moje mnenje je torej tako kot je in svetujem, da se vsaj Slim line v Ljubljani izognete na polni črti.

Ne želim biti kritična, verjamem, da se vsak trudi po svojih najboljših močeh, ampak slimline v Ljubljani je močno razočaral tudi mene. Morda sem res pričakovala preveč,… konec koncev sem želela samo to, kar v medijih obljubljajo. Njihova ponudba je skopa in strinjam se z Uršo, da ena oseba pa, če se še tako trudi, ne more oddelati dela. Morda je pa razlog vseh njihovih težav stalna razprodaja po raznih portalih.

Tudi jaz sem ena tistih, ki sem kupila kupončke za telovadbo v Slimline v Mariboru. Ne vem sicer kako je v Ljubljani, vendar sem jaz dobila precej več, kot sem pričakovala. Zares strokovna terapevtka, prijazna, razumevajoča, salon prekrasen, mislim, da takšnega ni daleč naokoli. Prvič v življenju imam občutek, da sem na pravi poti, da se končno znebim mojih kilogramov. Res je, da zadeva ni ravno poceni, sem se pa odločila da ostanem še nekaj časa in vam javim kakšni so rezultati. Priporočam ! Pozdrav vsem sotrpinkam, ki se borite s kilogrami.

Naj se javim še jaz. Slim linea nisem nikdar preizkusila, ko pa berem prve poste zgoraj, se mi zdi, da je to maslo Slim lina samega, ki na ta način išče ceneno reklamo.

Se povsem strinjam z reklamo…prepoceni in preveč transparentno, dajte že nehat, smešni ste že, uredništvo pa tudi lahko malo cenzurira takšne propagande!

Kaj se toliko ubadate s tem? V bistvu vi/mi sami delate/mo to reklamo ko komentirate/mo temo, predvsem pa Linea, ki piše pod različnimi vzdevki…

Včasih človek res več ne ve kaj si naj misli o vseh teh člankih na forumih in komu kaj dejansko verjeti. Da si konkurenca kar naprej meče polena pod noge , je že prav smešno. Forumi so tukaj zato, da se ženske z enakimi težavami lažje odločimo kam po rešitev in si pomagamo z nasveti. Dajte se raje ukvarjat s sabo, s svojimi strankami kot pa da počnete to in se smešite. Jaz sem pred dobrim mesecem podala svoje mnenje zato, ker sem izkušnje želela delit, ker so mi vaši nasveti že velikokrat pomagali, ne zato , da bi komu delala reklamo. Dejstvo je, da hodim v Slimline, da sem z prav vsemi uslugami zelo zadovoljna, zadovoljna sem z rezultati. Sicer pa ima prav vsaka možnost sama zadevo preiskusit in se sama prepričat o ponudbi. Če koga zanima kaj več, me lahko mirno kontaktirate na mail. Imam ime in priimek in nikomur ne delam reklame, rada pa pomagam sotrpinkam in super je, ker sem v salonu spoznala tudi veliko novih prijateljic z enakimi težavami. Pa lep pozdrav vsem skupaj in uspešno v leto 2013!!!!
Martina

Jaz sem ena ki sem se odliočala med Lineo in Slimline Maribor, pa sem prebrala mal ta forum, pa bližina avtoceste in ste me prepričale. Ni mi niti ,mal žal, da sem šla v Slimline, ker je res super v vseh pogledih. Strah me je bilo sploh prestopit prag, ampak sem bila res prijetno presenečena. Tako človeški odnos, prijaznost, pomoč tudi ostalih sotrpink, res vsem najlepša hvala in predvsem PRIPOROČAM, ne bo vam žal.

dorotejka, jaz sem danes mal gledala, pa vidim da si ti danes komentirala…V katerem mestu pa hodiš?

Ziva,
dorotejka je omenila da hodi v Maribor. Kam pa hodis ti?

Aha, jaz sem bila danes v Ljubljani.. Pa nevem no, imam neki mešano mnenje.. Najprej je rekla da itak ne zmorem sama shujšat, potem na koncu pa pove da ti nudijo vso podporo in motivacijo. Grem v petek na poskusit naprave in to, potem pa bomo vidl naprej,

Hihi, to je bil tudi moj problem, očitno rabim nekoga ki me tera. Pri meni je bila zgodba taka, da sem bila odločena, da shujšam do poletja (lani) in se spravim ‘v formo’. No, začela sem hujšati po montignacu in lepo izgubila (beri cca 8kg v 2 mesecih). Problem je bil v tem, da sem v kg sicer lepo izgubila, ampak predvsem na račun mišične mase. Moj drug velik problem je bil, da sem kruhojedka (beli, črni, polnozrnati, taki in onaki – mmm), nora na riž (kot prilogo, krompirja recimo niti nimam preveč rada) in tudi sladkosneda. Naj me kdo popljuva ampak po kosilu si moram privoščiti malo sladkega. Košček čokolade ali podobno. Ne govorim o KG sladkarij!!

No, takrat tik pred poletjem sem imela psihične napore (long story) in brez tega nisem zdržala. Sprva sem ‘hirala’, nato pa se ‘nažirala’. Rezultat je bil, da sem bila poleti bolj zanemarjena kot pred pričetkom ‘novega življenja/diete’. Izguba mišic, pridobila pa sem kasneje maščobo. Rezultat – morala sem nekaj konkretno spremeniti.Vedela sem, da kljub rednem gibanju ne bom sama zmogla tega. Zato sem šla v mariborski salon. Tadeja me spodbuja in tera, rezultati pa govorijo sami zase. Če gledam sicer samo KG, potem sem izgubila manj, vendar kar je meni osebno bolj pomembno, imam in vzdržujem mišično maso, že lep čas pa nisem bila tako zadovoljna z mojim pasom in stegnami.

Lp Barby

Pozabite na vse obročke in podobne zadeve. Tudi kavitacija in slimline nič ne pomaga.

Treba je gibati in to vsak dan vsaj po 1 uro in uspeš. Takole je meni uspelo in to s pravilno prehrano in gibanjem. Če koga zanima, naj me kontaktira na [email protected]

Moje meritve od 30.11.2012 do 30.1.2012
Datum maščoba voda mišična masa kostna masa kg -.teža. obseg – cm
pasu
30.11.2012 30 50 20,1 7 75 86
30.12.2012 30 45 25 7,9 72 -3 82 -4
30.1.2013 24,8 51,7 35,3 9,8 66 -9 78 -8

Od 30/11-2012 do danes sem s pravilno prehrano, ki vsebuje M35g,B30g, nekaj malega OH iz zelenjave, shujšala celih 9g in zmanjšala obseg okoli pasu za 8 cm.

Zdenka,
ali imaš hobi napravo za merjenje telesne sestave in itak ni relevantna/natančna ali pa si v enem mesecu pridobila nemogočih 10kg čiste mišične mase25 -> 35,30 kg., kosti so ti postale težje za skoraj 2kg?

Oprosti ampak to niso relevantni rezultati, razen če si na steroidih, pa še tam bi bili drugi učinki.,.

LP M

New Report

Close