Najdi forum

Vaše mnenje

K zobozdravniku hodimo na stomatološko kliniko,ker so mi tam svetovale znanke.Eno leto in pol smo hodili brez uspeha,ker se moj sin tako boji popravljanja zob.No po dolgem času nam je uspelo dobiti eno zvezdico,naslednjič pa je bil zopet takšen strah,da je bruhal.Svetovali so nam,da mu zobke popravijo pod narkozo.Otrok je star 5 let in zdi se mi , da to ravno ni rešitev.Kaj predlagate vi?Oziroma ali mi lahko svetujete kakšnega otroškega zobozdravnika,pa čeprav je privat,da ne bi tako kmalu zgubil potrpljenja.
Za odgovor se vam zahvaljujem.

Spoštovana daja,

žal vaše situacije ne poznam, iz tega kar ste napisali, pa težko verjamem, da so kmalu izgubili potrpljenje (hodili ste že leto in pol). Očitno ima fantek močno okvarjene zobe, če so svetovali popravilo zob v splošni anesteziji. Vsekakor je odločitev za tak poseg popolnoma vaša, kljub pomislekom pa vseeno dobro premislite.
Zobozdravnika pa vam ne morem svetovati, ker jih v Ljubljani niti ne poznam. Povprašajte še mamice na forumu “starši staršem”, ki imajo z ljubljanskimi zobozdravniki prav gotovo več izkušenj.

New Report

Close