vaše mnenje
ringalori je pisal/pisala:
> Pomembna so tudi dejanja! >
Če prinese Monte? :)))))))))
Lp, Bgv
Ne bo čisto držalo, kaj še niste slišali za F-U-F-Me?
http://www.iit.edu/~bockdan/hti.html
:-))))))))))
LP
Rok S.
:)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))… to so zunanje al vgradne enote ?? :))))
:)))))) no, jaz še zmeraj prisegam na stari dobri (zastareli?!!) seks, v mehki postelji Rok_s je pisal/pisala:
>
>
Ja ja to je pa tako, ce se clovek nezavedno naveze name:))
a res mors vse vedet o men?!?:))
Ej ze sama sebe presenecam…no…v bistvu ne:))))
Ampak….:)
ah nc..bom tih:)
hribucek mali:)))
cmokec
Uf uf uf čist nič mi ni privlačen!!!!!!!
Hladen in trd
http://www.iit.edu/~bockdan/hti.html
Tko!
Rina
heh…vidim da si mal zmedena:)) hmm….le kdo je kriv za to a?!?:)))
p.s. zakaj spet hribucek mali?!?! Mi hoces kaj povedat?!?:)))))):P
A nisi mali?:)) Ja vizualno ne vem kaksen si ( torej…kaksen??),ampak luskano se slisi:)
Ma nam nc povedala, k to bi pol pomenil, da bi se ti izdala:)))) tega pa res se nocm:)
papa:*
“Ma nam nc povedala, k to bi pol pomenil, da bi se ti izdala:))))”
Hm od moskega tudi ne morm prcakvat, da me nastudira…ker sm k vreme:))) vas tipe je ful bl na easy…hmm…tut ce ti ne vem kaj recem, bo tezka zate:)) heheh, ce najdes enga k me nastudira ti dam…pac kar hocs:)))
sicer so pa tut eni moski mejckeni…:)
“vas tipe je ful bl na easy…hmm…tut ce ti ne vem kaj recem, bo tezka zate:)) ” >>>
Ne ne jest sm cist resno mislila:)))) ( a vidis kako me ne poznas..joj), tko da…ne bom spreminjala mojih besed:)))
Kaj bi pa ti od mene zahtevu???:))))) ( hm tko bom se zvedla ce si materialist):)) a ves, z vsakim stavkom, na katerega mi odgovoris, te mam se bolj pogruntanga..in glede na to da se pogovarjava na sestih koncih:))))
dons mam lih cajt, se grem se mal pozanimat o teb:))
:* ( poljubcek!!!!!!!!!:))
Kok pa ti pozn spat hods????? anisi mogu zaspanckat ti revcek luskan?? kaj je pa blo:)
si lahk brez skrbi…definitivno nic materialnega!!:)…razn ce mas res kak kul avto…emmm kakega bmw-ja naprimer:))))))
“a ves, z vsakim stavkom, na katerega mi odgovoris, te mam se bolj pogruntanga”
uciu sem se:)))):P…drgac pa hodm skor vedno takle cas spat:)
“si lahk brez skrbi…definitivno nic materialnega!!:)…razn ce mas res kak kul avto…emmm kakega bmw-ja naprimer:))))))”—> bral moje poste?:)))))))))) hmmmmm a ves kaj…brezveze je to, CE BI, BI….to ni nc..:))) aves:)))
drugac pa ti si bolj custveno dete, tko da bi….kaj?:))) help:))) pol grem pa lahko na filofax, na psihologijo in diplomo o teb nardim…pretiravam :)))???:))
Hmmm:)))) luskano ni kej:))
;** ( naaaaaaaaa….ma ne vem…zber, sam ne bi perverzen, ker tko ne gre:)))
opaaaaaaaaaaaaaaa hribucek srcek se uci!!!!!!!!!!!!!:))))) no vids!!!!!!!!:) ( zdele bo odgovor: “ja, sam ne 6 ur”….) :)))
a mas bujno nocno zivljenje tut drgac?
a seveda pretiravas:))) diplomo o men…he he…a ti sploooooh ves kolk je to ene snovi za predelat?!?!?:)))) ja ja…kr pejt na filofaks….pol se lahk dobima v pub legendah na kofetu….mama vsak pol poti:)))
Forum je zaprt za komentiranje.