vaše mnenje
Pozdravljeni
Mene pa nekaj zanima. Imela sem zelo hude bolečine v zgornji čeljusti, bolela me je dlesen, ličnica, samo ena stran (na šestici mi je nazadnje naredila majhno plombico). Zato sem odšla k moji zobozravnici. Rekla mi je na grem slikat zobe. Na ortopanu ni bilo nič videti, rekla je, da so zobje zdravi, ma vseeno mi je tisto plombico na šestici odstranila in mi dala notri en trakec in naročila naj priden naslednji dan. Tisto noč so bile bolečine še hujše. Naslednji dan mi je na šestico na kateri sem imela samo majhno plombico dala plombo čez cel zob in hkrati kar še malo na petico. Ko sem prišla domov nisem mogla verjeti svojim očem.Imam samo tri plombe zato tega zdaj ne morem preboleti. Ali je mogoče, da ti tvoja zobozdravnica da plombo na zdrave zobe ali ne bi mogla vedeti, da pač to ni to in me poslala drugam. Jaz sem namreč imela še vedno bolečine, zato sem šla k splošnemu zdravniku. In kaj je rekel, da imam vnetje sinusov, da so bolčine iste kot pri bolečem zobu, itd.
Prosim za vaše mnenje.
Pozdravljeni,
včasih je resnično težko odkriti pravi vzrok bolečin. Verjetno se je to dogajalo tudi v vašem primeru. Bolečine se lahko iz zob prenašajo na sinuse, ušesa in obratno. Ne verjamem pa, da bi zobozdravnica napravila plombi na popolnoma zdrave zobe. Če je vzrok v sinusih, bodo bolečine odpravljene po antibiotični terapiji.
Srečno.